Világrekord született egy gödöllői koncerten
Címlap / Őrület / Világrekord született egy gödöllői koncerten

Világrekord született egy gödöllői koncerten

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-20

Világrekord született a Talamba Ütőegyüttes Gödöllő szombati esti koncertjén a gödöllői Művészetek Házában: Zombor Levente egy perc alatt 862 ütést mért vibrafonjára a kromatikus skálán. 

A szervezők közlése szerint Zombor Levente, az ütőegyüttes vezetője egy percig szólaltatta meg a kromatikus skálát vibrafonján. A produkciót kamera rögzítette, majd az ütéseket Gémesi György polgármester és Kovács Balázs, a Művészetek Háza igazgatója számolta meg, közjegyző jelenlétében, aki az egész folyamatot végig felügyelte. A végeredmény 1 perc alatt 862 ütés, ami világrekordot jelent, erről magyar és angol nyelvű igazolást állítottak ki. 
 
A Spirit of Life elnevezésű, a Harmónia Garden közreműködésével tartott koncerten a gödöllői ütőegyüttes új albumát mutatták be, amely a cd mellett dvd-t is tartalmaz - ez utóbbi anyagát a gödöllői királyi kastélyban rögzítették a nyár folyamán. Az albumon olyan világslágerek hangzanak el, mint Grigora Dinicu Pacsirta, Liszt II. Magyar Rapszódia, Hacsaturján Kardtánc, vagy Piazzolla Libertango című műve.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x