Hivatalos: felakasztotta magát a megtévesztett ápolónő
Címlap / Őrület / Hivatalos: felakasztotta magát a megtévesztett ápolónő

Hivatalos: felakasztotta magát a megtévesztett ápolónő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

A hivatalos vizsgálat szerint felakasztotta magát az a londoni kórházi ápolónő, akit egy ausztrál kereskedelmi rádióállomás munkatársai a múlt héten megtévesztettek, és így bizalmas orvosi adatokhoz jutottak a kórházban kezelt Katalin cambridge-i hercegnő állapotáról. 

A 46 esztendős, kétgyermekes Jacintha Saldanhát, aki a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni kórház ápolónője volt, a múlt hét végén találták holtan szállásán. 
 
A területileg illetékes Westminster kerületi halottkémi törvényszék előtt a rendőrségi vizsgálat vezetője csütörtökön közölte, hogy az ápolónőt egy kollégája és egy biztonsági őr találta meg múlt pénteken, sáljára felakasztva.
 
 
A detektív elmondta azt is, hogy a kiérkező mentők Jacintha Saldanha csuklóján is "sérüléseket" találtak.
 
Az ápolónő a szálláson három írásos üzenetet is hátrahagyott, ezek tartalmát a rendőrtiszt azonban nem részletezte. 
 
A rendőrségi vizsgálat vezetője hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a halálesetet nem övezik gyanús körülmények. A brit rendőrségi nyelvezetben ez egyenes utalás arra, hogy a hatóságok egyértelműen öngyilkosságot feltételeznek.
 
A brit sajtó már az ügy kipattanása óta tényként kezelte, hogy Jacintha Saldanha a megtévesztő hívás nyomán önkezével vetett véget életének.
 
Katalin hercegnőt, Vilmos herceg feleségét a múlt héten három napig kezelték a londoni kórházban, hirtelen támadt heveny terhességi rosszullétei miatt.
 
A Sydneyben működő 2Day FM zenerádió két lemezlovasa, Mel Greig és Michael Christian - miután Londonban hivatalosan bejelentették, hogy a brit trón majdani várományosának hitvese várandós, és rosszullétei miatt kórházban kezelik - felhívta a kórházat, és elhitette a személyzettel, hogy II. Erzsébet királynő, Vilmos herceg nagymamája, illetve Károly walesi herceg, a brit trón első számú várományosa, Vilmos édesapja van személyesen a vonalban.
 
A telefonhívásra válaszoló Jacintha Saldanha - abban a hiedelemben, hogy valóban a brit uralkodóval és fiával beszélt - jóhiszeműen továbbkapcsolta hívást a hercegnőt kezelő osztályra, ahol egy másik ápolónő röviden, de részletesen beszámolt Katalin állapotáról, bizalmas orvosi adatokat is kiszolgáltatva a hívóknak.
 
Jacintha Saldanhát három nappal később találták holtan szállásán.
 
A két ausztrál lemezlovas a világszerte hatalmas felháborodást keltő, tragédiába torkollt incidens után napokig gyakorlatilag bujkált, majd a hét elején televíziós interjúban kértek elnézést a történtekért. 
 
A rádióállomás - amely ellen az ausztrál médiahatóság vizsgálatot kezdett - az év végéig befolyó összes hirdetési bevételét az ápolónő családjának ajánlotta fel.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1849 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x