Megint karácsonykor szült
Címlap / Őrület / Megint karácsonykor szült

Megint karácsonykor szült

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Már másodszor szült karácsony elso napján egy nő Nagy-Britanniában. A dátumduplázás esélye 1 a 130 ezerhez. 

A 24 éves Hamima Juma 2009-ben hozta világra első gyermekét december 25-én. A lányka pontosan 3. születésnapjára kapott kishúgot: a 2012. december 25-én született második gyermek is lány lett. Mindketten Coventryben, az Egyetemi Kórházban látták meg a napvilágot, illetve a holdvilágot. A kisebbik lány ugyanis éjjel fél 11-kor született, míg nővére reggel kilenc óra után pár perccel.
 
A nagyobbik lány egyébként annyira pontosan a születésnapjára "kapott" hugit, hogy a fájások éppen ünneplése közben törtek rá anyjára, és abba kellett hagyni a zsúrt.
 
A gyermekek feltehetően nem örülnek majd, hogy épp karácsonykor van a születésnapjuk, mivel a más napon születettekhez képest eggyel kevesebb alkalommal kapnak ajándékot. A szülok azonban igen boldogok.
 
"Jövőre kész őrület lesz! Két szülinapi bulit tartunk karácsony ünneplése mellett! De így a lehető legjobb! Dupla karácsonyi csodában részesültünk és igazán áldottnak érezzük magunkat" - idézte Maruf Jumát, a 33 éves apát a The Daily Telegraph címu brit lap.
 
Az újság megkérdezett egy fogadóirodát, mennyit fizetne, ha valaki arra fogadna, hogy egy családban kétszer is karácsony ugyanazon napján születik gyermek. A válasz: a feltett összeg 133 ezer 225-szörösét.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2037 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x