Ajándéktipp szerelmesek napjára: aranyporszívó
Címlap / Őrület / Ajándéktipp szerelmesek napjára: aranyporszívó

Ajándéktipp szerelmesek napjára: aranyporszívó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Ha valaki tanácstalan, hogy mivel ajándékozza meg szerelmét Bálint-napon, mert nem akar szokvány virágot, csokoládét venni, és annyi pénze van, hogy nem tud vele mit kezdeni, vásárolhat aranyporszívót. 

Egymillió dollárért kaphatja meg a brit gyártmányt, a GoVacuum cég termékét, de legfeljebb százat vehet, mert korlátozott darabszámban készít GV62711 típusszámú termékéből a vállalat. Az álló porszívó csak részben arany: testének és tolókarjának borítása készül 24 karátos aranylemezekből, porzsákja zöld.
 
A gyártó szerint a porszívó olyan gyönyörű, hogy akár a legtehetősebbek is kedvet kaphatnak használatához, jóllehet, nekik bizonyára személyzet takarítja otthonukat. Ha mégsem szánnák rá magukat a saját kezű házimunkára, akkor is jól eshet szemüknek a nemesfémborítású porszívó látványa.
 
 
A vállalat amúgy "normális" porszívókkal is szolgál.
 
Értékesítési alelnöke, Justin Haver bevallja, hogy az 1 millió dolláros porszívó nem éri meg a benne lévő arany árát, de ritkaságát és státusszimbólumi értékét nem lehet pénzben mérni.
 
Az a férfi, aki mégsem venne aranyporszívót a szerelmének, vagy vesz, de kevésnek találja, kiegészítheti Bálint-napi ajándékát gyémántos melltartóval, 7,3 millió fontért. Ha valakinek ez már túl drága, vehet helyette gyémántberakásos mobiltelefont 6 millió fontért.
 
A pénzbőség zavarával küszködőknek a The Mirror című brit lap szolgált ajándéktippekkel.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1823 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x