Julie kisasszony
Címlap / Őrület / Julie kisasszony

Julie kisasszony

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Szent Iván éjjelén, amikor a legrövidebb az éjjel, de felfokozódnak az elfojtott szenvedélyek és vágyak, szabad-e elcsábítani egy úrnőnek a lakájt? 

Szent Iván éjjelén, amikor a legrövidebb az éjjel, de felfokozódnak az elfojtott szenvedélyek és vágyak, szabad-e elcsábítani egy úrnőnek a lakájt?A bűn mámorában el lehet-e menekülni a boldogság törékeny szigetére minden addigit feladva, belevágva egy reménytelen utazásba?
Julie kisasszony, Jean, a lakáj és Kristin, a szakácsnő szerelmi háromszögének története ezekre a kérdésekre keresi a választ. A nézőtéren átélhető lelki folyamataink a darab végére sokunkat döntéshelyzetig vezetnek. Hogy ki milyen álláspontot képviselhet August Strindberg Julie kisasszony című színműve megtekintését követően, az nyilvánvalóan mindenkiben a tudatalattija tartalma szerint fogalmazódik meg.

A Julie kisasszony, a XIX. Század svéd drámaírójának leghíresebb, világszerte legtöbbször játszott műve. Strindberg olyan szenvedéllyel fogalmazza meg ezt a történetet, hogy a maga korában merésznek számító művet először betiltották és csak évekkel később hódította meg a világ színpadait.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 2299 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x