3. K&H olimpiai futónapok
Címlap / Őrület / 3. K&H olimpiai futónapok

3. K&H olimpiai futónapok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

Szombat délután a város jelképét jelentő Deák térről 16 óra 20 perckor rajtol, és a 3 km-es táv megtétele után oda is tér vissza a mezőny.  

A 2004-ben, az athéni olimpia évében útjára indult K&H olimpiai futónapok eseménysorozata idén szintén öt vidéki – Kecskemét, Veszprém, Debrecen, Szeged, Kaposvár – nagyvárosban folytatódik az olimpiai ötkarika jegyében. Idén első állomásként Kecskeméten kerül megrendezésre a K&H olimpiai futónapok május 13-án, szombaton.

Szombat délután a város jelképét jelentő Deák térről 16 óra 20 perckor rajtol, és a 3 km-es táv megtétele után oda is tér vissza a mezőny. A távot rövidsége miatt kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek, fiúk és lányok, barátok és kollégák is könnyedén teljesíthetik. A futás mellett olimpikonjaink dedikált ajándékokkal várják a családokat.

Előnevezésre postán május 5-ig van lehetőség. Nevezni előzetesen május 8-12-ig, minden nap 12.00-16.00-ig Kecskeméten, a Városi Sportcsarnokban (Olimpia u. 1/a.) illetve a BSI irodájában (Bp., Váci út 152.) 9.00-17.00-ig lehet.
A nevezési díj 300 Ft személyenként, de az iskolák csoportos – minimum 10 fős – nevezés esetén 100 forint kedvezményt kapnak diákonként az előnevezés során. Csak kollektív és egyéni nevezési lap együttes kitöltése esetén vehető igénybe. Azok a testnevelők, akik a kollektív nevezés feltételeinek megfelelően legalább 15 főt beneveznek, ajándékot kapnak. 50 fő benevezése esetén további ajándékot is adunk. A versenyre a legtöbb, de legalább 50 főt benevező 3 kecskeméti és 3 nem kecskeméti iskola 30-25-15 ezer Forintos sportszervásárlási lehetőséget kap.

Nevezni a verseny napján 14.00 órától a kialakított versenyközpontban lehet. Minden induló egyedileg emblémázott olimpiai pólót kap ajándékba. A rajt előtt negyed órával a helyszíni nevezést lezárjuk.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1538 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x