Ezektől elakad a lélegzeted: a víz titkos tudása
Címlap / Otthon / Ezektől elakad a lélegzeted: a víz titkos tudása

Ezektől elakad a lélegzeted: a víz titkos tudása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a víz és az emberiség szorosabb kapcsolatban állnak egymással, mint ahogy a mai kor embere gondolná. Olyan közeli rokonok, ahogy azt a régmúlt civilizációk népei nagyon jól tudták. Erről tanúskodnak a következő megdöbbentő kísérletek is. 

 

Életünkben nagyon fontos szerepet játszik a víz. Amikor megszületünk testünk 90 %-a vízből áll, később ez lecsökken 70 %-ra mire felnövünk. Miután meghalunk, testünk 50 %-a lesz víz.

A pangó víz megbetegít
Ha így vesszük, akkor nagyrészt vízként létezünk, és ezért egyik legfontosabb feladatunk, hogy megtisztítsuk ezt a vizet, mely szerves részünk. Ez úgy lehetséges, hogy mozgásban tartjuk szervezetünkben a vizet, mint ahogy a folyók vize is állandó mozgásban van.

A testben pangó víz betegségekhez vezethet. Mivel a víz szállítja testünk minden részébe az energiát, egyfajta életenergiát adva nekünk, ezért is fontos a tisztasága. A homeopátia is ezen az elven alapul: a vízbe másolt információt használják különböző mérgek - mint például ólommérgezés - által létrejött tünetek információjának kitörlésére. Ebből láthatjuk, hogy a víz képes másolni és tárolni információt.

A gyógyító desztillált víz >>

Evolúciós vízeken
Ha tanulmányoznánk az óceánok és a tengerek vízét egészen az evolúciós folyamatokig visszatekintve, nagy lélegzetvételű elbeszélést írhatnánk magáról az életről és annak csodáiról. Az élet kialakulásának bizonyítéka maga a víz folyamatos megfigyelésének alapján, rávilágít arra a tényre, milyen fontos szerepe is van a víznek ezen a bolygón, nem csak emberi szemszögből, hanem a természet: állatok, növények ökoszisztémás nézőpontjából is. Vagyis nagyon fontos a víznek jól áttekinthető és a mindennapi ember számára is megismerhető fizikailag is tapasztalható tanulmányozása.

 

Kristályok a mikroszkóp alatt
A kutatók rájöttek arra, hogy legjobban, kristályos formában vizsgálhatjuk a víz összetételét, tulajdonságait. Mikroszkóppal végezték a kutatásokat, melyek eleinte elég nehezen sikerültek, mivel szobahőmérsékleten a víz olvadni kezdett. Gyorsan kellett végezni a folyamatokat, mivel a kristályok csak néhány másodpercig figyelhetőek meg a gyors olvadás miatt.

Több érdekes megállapítás között elsőként az volt a legszembetűnőbb, hogy nincs két egyforma kristályszerkezet. Hasonlók léteztek, voltak teljesen nem kivehető formák, és olyanok is, melyek  bizonyos típusú vizekben abszolút nem képződtek. Különböző csap-vizeket vizsgáltak, és mint ismert ezekben klór található, ami teljesen tönkreteszi a víz természetes szerkezetét. Érdekesség viszont, hogy a természetben előforduló vízből származó mintánál teljes kristályos szerkezet volt megfigyelhető.

Egy pohár víz a hangfalak között
Később nagyon figyelemre méltó felfedezésre jutottak. Két hangfal közé egy pohár vizet raktak és megfigyelték, hogy a zene által adott rezgések hatása milyen átalakulást idézett elő a vízben. Azt tapasztalták, hogy ha vidám és tiszta hangszínű zenével próbálkoztak, akkor csodálatos formájú és arányú kristályok keletkeztek: például buddhista gyógyító imádság hatására gyönyörű, finom részletekkel teli szerkezetek keletkeztek. Amikor viszont „durva” rock zenével próbálkoztak, akkor töredezett durva amorf alakú lett a víz belső struktúrája.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 6376 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x