A szerelem sarok titkai
Címlap / Otthon / A szerelem sarok titkai

A szerelem sarok titkai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A feng-shui továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. A szerelem keresése pedig a feng-shui témáján belül is külön iparággá fejlődött. Különféle delfin párokat, rózsaszín gyertyácskákat, virágokat és piros fityfirittyeket pakolnak lakásuk jobb sarkába a feng-shui hívei és várják a csodát. A csoda pedig csak nem érkezik meg. Vajon miért?  

A Bagua iskola szerint – merthogy van több feng shui iskola, mind nagy múltú, és többféle régi számítási mód létezik a dolgok kiszámolására, mind működik, értő kezekben – szóval a Bagua iskola szerint, a szerelem sarok a bejárathoz képest jobbra szemben található sarok. Ezt a területet elsődlegesen a lakásra vonatkoztatjuk, de egyes helyiségeknek, vagy akár az íróasztalunknak is lehet ilyen sarka.A változást belülről kezdjük el

A szerelem vonzását – erről már többször volt szó – kívül és belül is meg kell valósítani. Ha a belső szándékot sikerült felismernünk, akkor tudatosan használva a szimbólumokat, elkezdhetünk hatalmas nagy rendet rakni a szerelem sarok területén. A tisztaság és a rend létrehozásának művelete, a takarítás maga lehet lelkigyakorlatunk is, folyamatosan koncentrálhatunk arra, hogy ahogy a lakás tisztul, vele azonos ütemben tisztul lényünk, egyre befogadóbbá és tisztábbá válunk.

Mi van akkor, ha a WC vagy más mellékhelyiség esik a szerelem sarokba?

A szerelem területei bárhová is essenek, jól erősíthetőek. Kezdjük itt is a rend és tisztaság fenntartásával, megteremtésével. Figyeljünk arra, hogy ne csepegjen a csap, ne lógjon a kilincs, ne legyenek hibás, vagy a szerelem eszméjével ellenkező dolgok itt. Használjunk a szerelem analógiáját idéző színű, rózsaszín, vörös, narancssárga WC papírt, át is festhetjük a WC falát. Másoknál a szerelmes idézetekkel való dekoráció bizonyult célravezetőnek, hiszen az oldott állapotban, egymagunkban lelkileg nyitottak vagyunk a szerelmes sorok befogadására.

 
 

A kamránk van a szerelem sarokban, most mit csináljak?

A kamra a legtöbb helyen a rumlik helyszíne. A kamra rendje magával vonzza az adott életterület rendjét. Itt is a rendrakással kell kezdeni, és gondoskodni kell arról is, hogy jó legyen minden világítótest a kamrában. (Fényben legyen a szerelem területe.) A befőttek párba állítása, a kettős létra, és még számtalan más apróság emlékeztethet bennünket a szerelemre. A lényeg itt is, hogy bennünket arra a dologra emlékeztessen és tudatossá tegyük az inspirációt!Nincs szerelem sarok a lakásunkban, oda pont holttér esik

Ebben a helyzetben az egyes helyiségek szerelem sarkainak megerősítése a feladat, valamint a kieső terület „pótlása”, például tükörrel megduplázva egy szobát.

Mit ne tegyünk a szerelem sarokba?

  • A Magányos Cédrus reprodukcióját (kivétel, ha éppen a magány megteremtése a célunk)
  • A fél pár zoknikat zacskóba gyűjtve, mondván: - Egyszer jó lesz még valamire!
  • Kaktuszt
  • Eldugult csapot, elárvult tárgyakat, bármit, ami örök időre páratlan


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 27188 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x