Segíts: Nincs több szabad hely az Illatos úton! Kutyamentés...
Címlap / Otthon / Segíts: Nincs több szabad hely az Illatos úton! Kutyamentés

Segíts: Nincs több szabad hely az Illatos úton! Kutyamentés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Több mint 120 kutya vár gazdára a rendelkezésre álló 94 helyen. Sztárok is segítik az örökbefogadást. Örökbefogadó Napot szervez augusztus 14.-én szombaton az Illatos úti Ebtelepen a Vigyél Haza Alapítvány. 

Örökbefogadó Napot szervez augusztus 14.-én szombaton az Illatos úti Ebtelepen a Vigyél Haza Alapítvány.

Az Illatos úti Ebtelepre évente - csupán Budapestről - több mint 3000 kutya kerül be, melyek nagyobbik hányadát saját gazdája adja le. A rendelkezésre álló, mindössze 94 férőhely azonban nem oldja meg a folyamatosan helyhiánnyal küzdő telep gondjait.
Ezért nélkülözhetetlen az elkötelezett állatbarátok segítsége: ha kutyát terveznek a családba fogadni, akkor elsősorban az Illatos útról válasszanak, így segítve azokon, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

Az Illatos útra való jutást megkönnyíti, hogy a szervezők 10 óra és 13 óra között minden egész órában támogatóik segítségével autóbuszt is indítanak a Városliget, Felvonulási térről (az Időkeréktől) és vissza.
Különlegesség, hogy a buszokon, óránként más-és más sztár az „idegenvezető”, akik az utazás során elmondják az Illatos útról, az örökbe fogadásról és a felelős állattartásról a legfontosabb tudni valókat. (velünk lesz többek között Kovács Patrícia, Keresztes Ildikó, Novák Péter és Papp Gergő is)

Illatos út

Az Örökbe fogadó Napon, majd ezt követően egy hónapon keresztül a Vigyél Haza Alapítvány valamennyi szuka kutya ivartalaníttatását átvállalja, akiket magánszemély közvetlenül a Telepről fogad örökbe, hiszen napjainkban nem csupán az utcára dobott, vagy elkóborolt kutyák jelentenek súlyos problémát, hanem a felelőtlenül szaporított állatok évről-évre hatványozódó száma is.

Az örökbefogadott kutyák a védőoltást, külső élősködők elleni cseppet, féregtelenítő kezelést és mikrocsipet, új gazdáik pedig a Fressnapf Állati áruházba szóló 1000 Ft-os utalványt kapnak ajándékba.
Ezen a napon, a helyszínen népszerű sztárok is segítik az örökbefogadást!

Alapítványunk minden jó érzésű, felelősen gondolkodó állatbarát segítségét kéri, vegyen részt az Örökbefogadó Napon és fogadjon örökbe egy kedves állatot ezzel segítve a kutyusok életben maradási esélyeit.
Mindenkit szeretettel várunk 2010.Augusztus 14.-én szombaton 10-14 óra között

Néhány szóban a Vigyél Haza Alapítványról
Az alapítványt két éve hozták létre a kultúra, a művészet és az üzleti élet terén sikeres magánszemélyek, hogy segítsék az Illatos úti Ebrendészeti Telepen lévő kutyák életkörülményeinek javítását, örökbefogadási esélyeinek növelését.

Megalakulásuk óta - lelkes önkéntesek és támogatók segítségével –több mint 250  kutyát segítettek szerető gazdához.

A kiemelkedő művészek és közszereplők közreműködésével készült figyelemfelkeltő naptáraikat közel 25.000 emberhez juttatták el az elmúlt években.
A naptárakból befolyt bevételből és nagyvonalú támogatóik jóvoltából a közelmúltban valamennyi Illatos úti külső kennelt hőszigetelt gumiszőnyeggel látták el, majd orvosi ultrahang berendezést vásároltak, lehetővé téve ezzel a vemhesség és a daganatos betegségek felismerését.

2009-ben az alapítvány megkezdte a Telepre sérülten bekerült állatok gyógyíttatását, majd rehabilitációjukat követően, a kutyusok szerető gazdához juttatását.
2010. júliusban segély koncertet szerveztek az árvízben bajba jutott állat menhelyek és kutyák javára és ezzel öt állat menhely jelentős problémáit tudták enyhíteni.
Munkájukkal, akcióinkkal folyamatosan ráirányítják a figyelmet a felelős állattartásra; ez évtől bekapcsolódtak a fiatalok állatszeretetre nevelésébe és kampányt indítanak a keverék kutyák elfogadása, népszerűsítése érdekében.

www.vigyelhaza.hu
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3318 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x