4000 pár gyerekcipő keresi új gazdáját!
Címlap / Otthon / 4000 pár gyerekcipő keresi új gazdáját!

4000 pár gyerekcipő keresi új gazdáját!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Gyerekláb Jótékonysági Program keretében a rászoruló, illetve mozgásszegény életmódot élő gyermekek szülei és gondozói juthatnak hozzá ortopéd szakorvos és gyógytornász szakértők tanácsaihoz, illetve mintegy 4000 pár minőségi gyerekcipőhöz. 

A Gyerekláb Jótékonysági Program keretében a rászoruló, illetve mozgásszegény életmódot élő gyermekek szülei és gondozói juthatnak hozzá ortopéd szakorvos és gyógytornász szakértők tanácsaihoz, illetve mintegy 4000 pár minőségi gyerekcipőhöz. 3000 pár cipőhöz bárki hozzájuthat, aki regisztrál a Gyerekláb Jótékonysági Programba.

Tappancsok

Az Aranyág Alapítvány és a Joya Hungary Kft. kezdeményezésével szeretné ráirányítani a figyelmet az óvodás és kisiskolás korosztályt érintő mozgásszervi népbetegségekre, és megismertetni a szülőket, pedagógusokat a megelőzés lehetőségeivel.

Nemzetközi kutatások igazolják, hogy a 6-10 évesek több mint 60 % -ának lábdeformitása, a 6 évesek 40 %-ának gyakori hátfájása, míg a 12 évesek 33% -ának hibás testtartása van, ráadásul összefüggés mutatható ki a gyerekkori lúdtalp és a későbbi elhízás között. Ezen szomorú tények késztették cselekvésre a pécsi Joya Hungary-t, amely – csaknem 80.000.000 forint értékben – 4000 pár minőségi gyerekcipőt és szakmai támogatást ajánlott fel az Aranyág Alapítványnak. A cipőkből 1000 pár az alapítványon keresztül jut el rászoruló családokhoz, intézményekhez.

Barabás Éva

További 3000 pár egészséges gyerekcipőhöz bárki hozzájuthat a következő három hétben, aki regisztrál a Gyerekláb Jótékonysági Program honlapján, egyetért a megelőzés fontosságában és hajlandó tenni a saját gyermeke egészséges fejlődése érdekében.

A jótékonysági program szóvivője Barabás Éva, az RTL Klub műsorvezetője.
A program valamennyi szakértője és szervezője fontosnak tartja hangsúlyozni: az egészség a lábnál kezdődik, de a megoldást nemcsak egy cipő jelenti, hanem a gyakori mezítlábas járás gyerekkorban, a rendszeres testmozgás, a játékos lábtorna – akár felnőttként is –, a helyes cipő és a rendszeres talpszűrés, amely megmutatja az esetleges deformitásokat.

További információ a programról >>>

Kép: piqs.de
awej: Schöne Beine hat die Kleine
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8345 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x