Milyen a szingli nők lakása?
Címlap / Otthon / Milyen a szingli nők lakása?

Milyen a szingli nők lakása?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-03

Olvassunk a szimbólumok üzenetéből! Min érdemes változtatni, ha egy nő szeretne kilépni ebből a helyzetből? A szingli nők általában tudatosan vállalják az egyedüllétet a függetlenségért és a karrierért cserébe. Tehát ez nem ugyanaz az állapot, mintha valaki hiányát érzi egy kapcsolatnak és a magányt hiányállapotként éli meg. Bár az ember társas lény és egy nő igazán a családban tud kiteljesedni. 

Jelek a szingli nők lakásában
A magányos nők lakásában általában nincsenek növények vagy ha vannak is, jellemzően nem éppen életerősek. Ez arra utal, hogy nehezükre esik gondoskodni, folyamatosan táplálni valamit. A növények a fa elemet képviselik, azaz folyamatos növekedésükkel szimbolizálják azt, hogy van–e változás az életünkben vagy egyhelyben toporgunk. Száraz virágokat annál inkább találhatunk, ám ezek nem pótolhatják az igazi növényeket. Ezek a virágok már nem tartalmaznak vizet, nincs bennük élet. Éppen az érzelmeket jelképező nedvesség, víz hiányzik.

A régi világban az eladósorban lévő lányok feladata volt a virágoskert gondozása, rendben tartása. Aki gondozott már kertet, tudja, hogy nem kis munka és folyamatos odafigyelést igényel az öntözés, gazolás stb. A virágok a női lélek finomságát, gyönyörűségét jelenítik meg. A legfontosabb női értékek: a táplálás, odaadás energiáit serkenthetjük azzal, hogy növényeket gondozunk.


Árulkodó virágok

Szingli lányoknál tapasztaltam, hogy szívesen tartanak otthonukban szúrós, hegyes levelű növényeket. Ez utalhat egy önvédelmi mechanizmusra, arra a keménységre, amellyel egyes élethelyzetekben reagálnak. Ilyenkor a lágy, érzékeny női lelket palástolják egy kemény határozott álarccal, továbbá a megközelíthetetlenséget sugározzák.
Ha szeretnék a lelkük mélyén alvó nőt felébreszteni, érdemes elhelyezni otthonukban néhány virágzó növényt pl.: orchideát. Amennyiben képeket tesznek ki a falra virágokról, lehetőleg kerüljék a nap formájú virágokat, mert ezek a férfi energiákat erősítik. A kehely formájú virágok viszont igazi női szimbólumok.

Se kutyája, se macskája…- szól a mondás. A szingli nőknek általában nincsenek kisállataik, pedig nagyon jó hatással lehetnek gazdájuk lelki, érzelmi életére. Már a tudat is boldoggá teszi az embert, hogy van, aki várja őt otthon. Azok a magányos emberek, akik otthonukban kisállatokat tartanak, kevésbé blokkolják érzelmeiket. Alkalmazkodóképességük is fejlett, hiszen a háziállatok szükségleteit és saját igényeiket össze kell csiszolni. Gondoskodásukat, szeretetüket ki tudják mutatni.

Család vagy karrier?
A legtöbb nő életében felmerül ez a kérdés. A szinglikre jellemző, hogy a nap nagy részét munkahelyükön töltik, azaz a karrier számukra egyenlő az önmegvalósítással. Sokszor hazaviszik munkájukat, de az is előfordul, hogy otthon dolgoznak. Így a dolgozóasztal általában központi helyre kerül az otthonukban. Mivel félnek a kudarcoktól, kerülik azokat a helyzeteket, ahol kiszolgáltatottnak érzik magukat. Ilyen lehet egy érzelmi kapcsolat, az anya-gyermek kapcsolatról nem is beszélve.

Mosni, főzni, takarítani…
A legfontosabb, hogy minél kevesebb időt vegyenek el a szabadidejéből ezek a tevékenységek. Ezért a legmodernebb háztartási gépek általában nem hiányoznak otthonából. Sok egyedülálló ember válik rendmániássá, ami akár annyira elfajulhat, hogy nem szívesen lát otthonában senkit, nehogy bárki megzavarja saját világát. Ez a túlzott merev rend pl.: egy nyitott újság, egy díszpárna kupac, egy félig égett gyertya is utal arra, hogy életében fontos a rend, a pontos időbeosztás, a szabályok, az irányíthatóság.

Amilyen a konyha, olyan a nő
A magyar térrendezés szerint a konyha a nő helye a lakásban, így ha nem használjuk, az azt jelenti, hogy nem tudunk kiteljesedni nőiességünkben. Az étel a szeretet anyagba öntött formája,  ezért nagyon nem mindegy, hogy a gyorsétteremben készítik vagy otthon szeretettel. A konyha általában a legkisebb helyiség a magányos nők lakásában.

Amitől úgy érzik nincsenek egyedül…
Az egyedül élő emberek lakásában a csönd olykor rémisztő lehet, mert gondolkodásra késztet és arra, hogy szembenézzünk önmagunkkal, életünk alakulásával. Éppen ezért a tévé, a rádió, az internet és a telefon általában központi helyre kerülnek és mindig szól valami. A valódi, mély emberi kapcsolatok hiányában mégsem érzi magát egyedül és itt is a kontrollálhatóság fontos – sokan csak akkor keresik a kapcsolatokat, amikor nekik szükségük van rá.

Modern, hideg, rideg…
A szingli nők otthonát sokszor nem érezzük meghittnek, otthonosnak. Hiányzik a melegség, a szeretet. Mivel általában keveset tartózkodnak otthonukban, nincs lehetőségük „belakni” a lakást, ami könnyen élettelen marad. Az alábbi képen meleg fények, ágytakaró, faliszőnyeg, párnák teszik hangulatosság, békéssé a szobát.

Azoknak, akik változtatni szeretnének életükön, érdemes átgondolni a fentieket és eszerint alakítani otthonukat. A szingli életforma igazán fiatalkorban elterjedt, később, 40 felett már másképpen éli meg az ember az egyedüllétet. Ahhoz, hogy időskorunkban is tartalmas, szép életet éljünk, szükségünk van emberi kapcsolatokra, érzelmi kötődésre.

Közkívánatra magyar térrendezés tanfolyam indul Pilisszántón 2010. november 27-én feng shui és/vagy a vaszati ismeretekkel rendelkezőknek! További információ:
http://www.magyarterrendezes.hu/

Kérj tájékoztatót! nwg@magyarterrendezes.hu

Németné Wéber Gabriella
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8580 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x