Nyolcszáz család kap ajándékcsomagot
Címlap / Otthon / Nyolcszáz család kap ajándékcsomagot

Nyolcszáz család kap ajándékcsomagot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-28

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány a szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz hátrányos helyzetű család csemetéi számára oszt ki ajándékcsomagokat, a programhoz támogatók segítségét is várják.  

A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány és a Karitáció Alapítvány 2010. december 4-5 (szombat - vasárnap) délután egy és öt óra között, a szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz hátrányos helyzetű család csemetéi számára oszt ki ajándékcsomagokat.

A bölcsődés, óvodás, kisiskolás gyerekek családtagjaikkal az ajándékosztás mellett, karácsonyi hangulatban élvezhetik a dalos, zenés keretbe öntött programot. A Dóm Téri Advent Mikulás programjára szeretettel várjuk a meghívottakon kívüli az összes érdeklődőt is, hiszen a Mikulás mindenkinek tartogat kisebb - nagyobb meglepetést. Az alapítványok a rendezvény közben az ország más pontjain is segítik ünnepi adományozással a rászoruló lakosságot.
 

A segítő program támogatókra is számít!

A program előtti héten az ajándék csomagok megtöltésében a lakosság, cégek, intézmények is beszállhatnak támogatóként. Várjuk csomagolt, szavatossági időn belüli édességek, gyümölcsök felajánlóit! Aki teheti, az a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány hivatalos számlaszámára (OTP.: 11735005-20510350) anyagi támogatást is befizethet, ezáltal a közhasznú program még több rászorulót tud támogatni. Sok kicsi sokra megy!

Az alapítvány gyűjtőhelyének címe:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
6720 Szeged, Roosevelt tér 5.

(2010.11.29. és 2010.12.03. között, reggel 7-től délután 3 óráig)
Telefonos forródrót: +36/20/929-81-81
Webcím: www.matrix.zug.hu
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2838 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x