Facebook-lájkokon múlik a támogatás
Címlap / Otthon / Facebook-lájkokon múlik a támogatás

Facebook-lájkokon múlik a támogatás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Különleges társadalmi összefogásra lehet példa a Bátor Tábor Alapítvány támogatására indult kezdeményezés. A Facebook közösségi portálon meghirdetett kampányban cégek tesznek felajánlásokat a Bátor Tábor részére több millió forint értékben, és egyúttal a széles közvéleményt is jótékony cselekedetekre sarkallják. Felajánlásaikat ugyanis megfelelő számú szimpatizáns csatlakozása esetén adják át az alapítványnak. A szimpátiát a "tetszik" gomb megnyomásával lehet kinyilvánítani. 

A krónikus beteg gyermekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Alapítvány támogatását a Young and Rubicam Reklámügynökség indította el egy 100.000 Forint értékű csomag felajánlásával. Ehhez a programhoz azóta három cég csatlakozott saját felajánlással. A támogatások megszerzése minden esetben meghatározott számú "like", azaz tetszésnyilvánítás megszerzéséhez van kötve.
A felajánlásokat, valamint a like-ok számának alakulását a Bátor Tábor Facebook oldalán követhetjük nyomon. A kampány tehát nem az egyes cégek közösségi oldalainak építését célozza, egyszerűen a segítő szándékról és az odafigyelésről szól. Néhány szerencsés szimpatizáns újság-előfizetést is nyerhet.


A Bátor Tábor Alapítvány évente mintegy 500 gyermek élményterápiás táborozását biztosítja. A tábor programja bizonyítottan jótékony hatással van a krónikus beteg gyermekek gyógyulására. Az évek óta sikeresen működő Alapítvány adományokból biztosítja a működéséhez szükséges forrásokat.


Mindazok számára, akik tetszésnyilvánításukkal segítenék a most felajánlott támogatások megszerzését, a kampány elérhető a Bátor Tábor Facebook oldalán:
http://www.facebook.com/batortabor

Bátor Tábor élményterápia:Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4610 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x