Magyar házba magyar térrendezés való
Címlap / Otthon / Magyar házba magyar térrendezés való

Magyar házba magyar térrendezés való

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Miért olyan fontos a tudatos térrendezés? Mi a célja a tudatos térrendezésnek? Tudjuk-e használni a magyar térrendezés elveit a mai környezetben? Miért fontos a Kárpát-medencében, hogy ezt a rendszert használjuk? Van-e jó és rossz energiájú lakás vagy ház a magyar térrendezés elvei szerint? Kinek érdemes megtanulnia a magyar térrendezést? A cikkben összegyűjtöttük a magyar térrendezéssel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket, melyekre a Harmonet szakértője, Németné Wéber Gabriella válaszolt. 

Miért van szükség a tudatos térrendezésre?
Az ember természetes környezetre született, azaz mindenkiben eredendően megvan ez az igény. Viszont az épített mesterséges környezetben már nem kapja meg az ember a természet tiszta energiáit, amikre szüksége van a kiegyensúlyozott élethez. A környezet hat ránk testi, lelki és szellemi szinten is. A környezet a lelkünk folytatása és szoros kölcsönhatás van az ember és környezete között. Csak olyan környezetben érezzük jól magunkat, ami azonos a lelki beállítottságunkkal. Tehát a személyiségünk megismeréséhez nem kell mást tennünk, mint megismernünk a tudatos térrendezés alapelveit és alkalmazni azokat. 

A térrendezés az emberi élet része

A térrendezés minden ember életében jelen van, jobb esetben tudatosan, általában csak esetlegesen. Amikor az ember építkezik vagy lakást választ, majd berendezi otthonát, benne van ebben a folyamatban. Az otthonunkkal kapcsolatos szokásaink elárulják a térhez való viszonyunkat. A térrendezés tehát azért van kiemelt helyen az önmagát kereső, gyógyulni vágyó ember életében sok más terápiával, módszerrel ellentétben, mert a környezet rendezése minden esetben életünk része. Tehát nincs olyan, hogy egy ember azt választja, hogy én ezt nem akarom, ezzel nem foglalkozom. A tér energiája minden esetben hat ránk, vagyis egy olyan tényezőkről van szó, ami alól itt a Földön az anyag világában senki nem tud kibújni.Miért fontos az, hogy a magyar térrendezés elveit használjuk otthonunk kialakításánál?

A magyar ember számára a magyar térrendezés rendszere mutatja az utat, mert azokat a rezgéseket tartalmazza, amire a Kárpát-medencében szüksége van az ide született léleknek, ahhoz, hogy feladatát teljesíteni tudja. A magyar nép a szívcsakra országában él, így feladata a feltétel nélküli szeretet felébresztése és működtetése. A föld szíve a Pilisben dobog és ezt a tényt Isten odarajzolta nekünk a térképre, mert a pilisi hegyeket a Duna szív alakban öleli körbe.

Szeretnéd megismerni a mai Magyar Térrendezést? Gyakorlati Magyar Térrendezés tanfolyam indul 2011. májusában Pilisszántón!

Tudjuk –e használni a magyar térrendezés elveit ma is például városi környezetben?
Mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy mit tehetünk, ha nem vidéken élünk ill. nem a magyar elvek szerint épült a házunk? Az biztos, hogy azok vannak a legszerencsésebb helyzetben, akik még lakásválasztás vagy házépítés előtt állnak. Abban is biztosak lehetünk, hogy az sem véletlen, hogy mikor ismerjük meg ezeket az elveket. A lakásoknak és házaknak a fő adottságai részben határozzák meg a lakás energetikáját, tehát a lakás tájolása, alaprajzi elrendezése mellett fontos az is, hogy mit teszünk bele. Az már rajtunk múlik, hogy hogyan rendezzük be, milyen bútorokkal, színekkel, anyagokkal tesszük otthonossá. Energetikai szempontból arról szól ez, hogy a lakás alaprajza, elrendezése adják meg életünkben a keretet, azaz ez mutatja meg, hogy milyen lehetőségeink vannak. Amit mi beleteszünk, az pedig megmutatja, hogy mit hozunk ki belőle, azaz önmagunkból.

Az én lakásom energetikája jó vagy rossz?
Sűrűn felmerül az emberekben a kérdés,  hogy jók-e a magyar térrendezés elvei szerint a saját otthonuk adottságai. A magyar térrendezés szerint nincs jó és rossz, mert minden attól függ, hogy a bentlakó hogy éli meg a lehetőségeit és mit használ ki az adottságokból. A nehézségeket könnyedén fogadja-e, és mennyire tud felülemelkedni a problémákon? Elfogadja-e azt, hogy az emberi élet legfontosabb célja, hogy tanuljunk itt a földi környezetben. A felismerés után tisztázódik az emberben a feladat, ami leolvasható otthonának energetikájából. A magyar térrendezés szerint nincsenek szigorú betartandó szabályok, inkább irányadó elvek, amit mindenki a maga környezetére formálva tud alkalmazni. Meg lehet élni mindent alacsony energiaszinten, de a feladatok magas szintű megélésre is lehetőség van.Mennyire időszerű, korszerű ez a rendszer? Mai magyar térrendezés, azaz hogyan működik a gyakorlatban ez a rendszer?

A magyar térrendezés egy folyamatosan változó rendszer, azaz elveit alkalmazhatjuk a mai korban is. Sokakban él az a tévhit, hogy a magyar térrendezést csupán a múltban tudják elképzelni a hagyományos parasztházak világában. Vannak alapelvek, amelyeket ma is beépíthetünk az életünkbe, a mindennapjainkba. A magyar térrendezés holisztikus szemléleten alapul, tehát a lakás, ház lakóinak életmódja, gondolkodásmódja is befolyásolja a tér energiáit.

Egy magyar térrendezés tanfolyami résztvevő tollából

„Azon túl, hogy nagyon jól éreztem magam, nagyon érdekes volt a tanfolyam, és egy olyan világba pillanthattunk be, amiben élünk, de valahogy mégis távol áll vagy állt tőlünk eddig. (Mert általában azt nem veszi észre az ember, ami az orra előtt van.) Nagyon tetszett, hogy nem  száraz tananyagot kaptunk, hanem  hagyományokon alapuló ismereteket, amit a mindennapokból merített példákkal támasztottál alá. Lehet, hogy a pozitív érzésekhez hozzájárul a hely szelleme is (Pilis), de nem éreztem magam fáradtnak - pedig jó vaskos volt az információ mennyisége -, sőt mondhatom, hogy feltöltődtem. Az biztos, hogy valami megváltozott, elindult bennem. Szeretném az általad nyújtott lehetőséget arra használni, hogy tudatosabban éljem az életemet és pozitív irányba tereljem a saját és a családom mindennapjait.”
M. Anita Budapest


Amennyiben szeretnéd jobban megismerni a Magyar Térrendezés elveit, jelentkezz 2011. május 7-8-án induló alaptanfolyamra!

További információ: http://www.magyarterrendezes.hu/index.php?page=5
Kérj tájékoztatót! nwg@magyarterrendezes.hu

Érdeklődésedet, jelentkezésedet várom szeretettel!
Németné Wéber Gabriella
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6488 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x