Játékötleteket keres a Gémklub!
Címlap / Otthon / Játékötleteket keres a Gémklub!

Játékötleteket keres a Gémklub!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A Gémklub Kft. a játékfejlesztés a társasjátékkultúra elkötelezettjeként pályázatot ír ki gyermekjáték ötletek megvalósítására társas és készségfejlesztő játékok témakörében. A legjobb játékokat forgalomba kerülnek a játékboltokban. A feltaláló sikerdíjat kap minden eladott játék után.  

A Gémklub izgalmas, élvezetes, új, elsősorban készségfejlesztő játékötleteket keres megvalósításra.

A pályázaton két kategóriában lehet nevezni: egyrészt  3-5 évesek számára ajánlott, szín-, szám- és formafelismerés és/vagy memória fejlesztésre, vagy más készségek fejlesztésére alkalmas gyerekjátékok kategóriájában, másrészt 5-7 évesek számára ajánlott, memória, logika, kézügyesség és/vagy térérzékelés fejlesztésére, vagy más készségek fejlesztésére alkalmas gyerekjáték kategóriában.

Az elbírálás  során előnyt élveznek azok a készségfejlesztő játékok, melyeket egyedül is lehet játszani, de van hozzájuk olyan szabály, aminek segítségével 2 vagy több játékos is játszhatja.

A pályázatban minden magyar állampolgár részt vehet, aki 2011. július 15-ig elküldi a Gémklub részére (postacím: Gémklub Kft. 1092 Budapest, Ráday utca 30/b) játékának pontos írásos leírását, egy játszható prototípust, valamint írásos nyilatkozatát (nevével és címével) arról, hogy a játék ötlete tőle származik. A pályázatban kiskorú gyermekek is részt vehetnek, de jogi kérdésekben törvényes képviselőjük jogosult eljárni helyettük.

A pályázatra érkező ötletek közül a nyertes, illetve a nyertesek nevét 2011 szeptemberében hozzák nyilvánosságra.

Kép: MorgueFile
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3563 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x