Bringacsereprogram a hátrányos helyzetű gyermekekért
Címlap / Otthon / Bringacsereprogram a hátrányos helyzetű gyermekekért

Bringacsereprogram a hátrányos helyzetű gyermekekért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

A PORT.hu Bringacsereprogram hatalmas sikert könyvelhetett el: az egy hónapig tartó akció keretén belül a Gyermekmisszió 700.000 forint értékben kapott vadonatúj kerékpárokat. A programban bárki bemehetett lecserélni régi vagy megunt kerékpárját az országosan kijelölt Capriolo és Cube márkaüzletekbe, hogy ezzel minél több hátrányos helyzetű gyermeknek juttasson új kétkerekűt, és mint kiderült, a családok örömmel vettek részt a programban. A június 29-én a Magyar Vasúttörténeti Parkban megtartott ünnepélyes díjátadón részt vett Veszelovszki Zsolt, a PORT.hu alapítója, Bogdán Csaba, a Velobike Kft. ügyvezetője és Szenczy Tibor, a Gyermekmisszió képviselője, valamint Farkasházi Réka és Till Attila is, akik a kezdetektől nevüket és támogatásukat adták a karitatív kezdeményezéshez. 

Till Attila a sajtótájékoztatóra két gyermekével érkezett, természetesen kerékpáron. A kicsi fiú az apuka mögötti biciklis gyermekülésben, a nagyobb fiú, Simon pedig külön bicajon.
A díjátadóval egybekötött rendhagyó sajtótájékoztatón a Bringacsereprogram közreműködői és a sztárok is két keréken ülve osztották meg gondolataikat, a kezdeményezés tapasztalatait, eredményeit a színpadon. Ezután készíthettek rövid interjút, fotót Farkasházi Rékával és Till Attilával a sajtó képviselői, sőt, azon gyerekek kéréseinek is boldogan tettek eleget, akik autogramokat kértek tőlük. A fotózkodást és autogramosztást hangulatos kerti ebéd követte, ahol az ünnepeltek és a közreműködők kedvükre válogathattak a finomságokból, például összeállíthatták kedvenc hotdogjukat. A rövid pihenő után Farkasházi Réka koncertje következett, a gyerekek csillogó szemekkel hallgatták a dalait.  Mint megtudtuk, Réka két kisgyermeke is nagyon szeret biciklizni, nem véletlen tehát, hogy anyukájuk boldogan csatlakozott a Bringacsereprogramhoz.


Az eseményre meghívást kapott a 2005-ben alakult Fillari Team Budaörs Mountainbike Sportegyesület, akik célja, hogy minél szélesebb körben megismertessék a hegyikerékpározást és a környezettudatos életstílust. A parádés MTB bemutató után Fábián Márk és Kovács Krisztián magyar monociklis világ- és Európa bajnokok sokkolták és kápráztatták el elképesztő mutatványaikkal és magasugrásaikkal a közönséget.

A rendezvény méltó zárásaként egy rendőr néni és egy rendőr bácsi segítségével rövid oktatást kaptak a gyerekek a biztonságos biciklizésről a PORT.hu és a Velobike Kft. által kialakított tanpályán.


A program szlogenje beigazolódott: ami a családoknak megtakarítás, a Gyermekmisszió gyermekeinek új bicikli, új élmények. Most a program révén összegyűjtött biciklikkel egy különleges dunai Bringatúrán vehetnek részt az alapítvány gyermekei.  A bringatúrák alkalmával a Dunát és az árterek csodálatos világát fogják bemutatni és megismertetni a rászoruló, gyermek- és lakó otthonokban élő gyerekekkel, s mindezt ingyen és bérmentve.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3233 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x