A visszafogott jósnő szájhős fia - interjú Kővári Andrással...
Címlap / Otthon / A visszafogott jósnő szájhős fia - interjú Kővári Andrással

A visszafogott jósnő szájhős fia - interjú Kővári Andrással

Forrás: AstroWorld
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Az ezoterikus érdeklődők bizonyára jól ismerik Csillagvirágot, aki már több éve segíti az elakadtakat a helyes út megtalálásban és életük helyrehozatalában. Mindig nyugodt és visszafogott - nem úgy, ahogy a fia. A mindig aktív fiú mostanában a rap szakmán belül bontogatja szárnyait. Tervei szerint - ahogy az édesanyja - a médiában szeretne elhelyezkedni. Nem véletlen, hogy egy ifjúsági műsor házigazdája szeretne lenni. 

- Anyukád jósnő, különleges képességekkel. Mit örököltél tőle e tekintetben?
- Meg kell mondjam, hogy csak pár dologban hasonlítunk. Még nem keltette fel az érdeklődésemet az ezotéria, így azzal se vagyok tisztában, hogy vannak-e örökölt képességeim, kivéve egyet, a kommunikációs készséget. Anyukámnak se áll nehezére beszélni, sőt munkája során elkerülhetetlen, hogy idegenekkel is könnyen létesítsen kapcsolatot. Ezzel én is így vagyok. Szereteket ismerkedni, barátokat szerezni. Az hogy később felszínre kerülnek-e a rejtett képességeim, az a jövő zenéje (talán anya már látja a lapokban). Jelenleg a média és a zene ami érdekel.- Sokáig vízilabdáztál, ám sikereidbe közbeszólt egy baleset. Hogyan fogadtad el ezt az érvágást?

- Először nagyon nehéz volt elfogadnom, hiszen 3 éves korom óta úsztam és imádtam a vizet. A háttérben ugyan ott volt a színház, de inkább a „vízben” képzeltem el a jövőmet. Terveimet szőttem, már javában vízilabdáztam, arany és ezüstérmeket szereztem. Éppen vízi-karrierem sikerei közepén jött a baleset. Sokáig fekvőgipszet kellett viselnem, s csak azután kaptam járógipszet. Szörnyű volt, amikor ráébredtem arra, hogy ezzel ezt az álmomat fel kell adnom. Mintha a fél életemet el kellett volna engedni. Ekkor előkerült – az eddig háttérben meghúzódó – színház. Ez valamennyire felejtette velem a szertefoszlott álmom fájdalmait.

- Mi fogott meg a színházban?

- Még eddig ezen sose gondolkodtam, hogy miért éppen a színház és a színpad. Valamiért mindig is vonzott, s a baleset után minden energiámat erre összpontosítottam. Olyan karaktereket és szituációkat játszhatok el egy-egy szerepben, amellyel nem biztos, hogy találkoztam a saját életemben. Ezek mindig kihívások, amelyeket meg kell oldanom – olykor egyedül. A baleset után folyamatosan keresem a kihívásokat, olykor a veszélyeket is. A színjátszás is egyfajta feladat. Eljátszani azt, amit nem tapasztaltál még meg, átadni magad egy idegen helyzetnek, érzésnek.
 


- Említetted, hogy kerested a veszélyeket...

- Fiatalabb koromban, amikor belépett az életembe a szerelem, úgy gondoltam, hogy a merészségemmel és a bátorságommal majd meghódítom a lányokat. Sokszor másztam falat, s még törött kézzel is bicikliztem, csak azért, hogy megmutassam: vakmerő vagyok. Aztán, ahogy telt az idő, ráébredtem arra, hogy nem ez alapján fognak megszeretni vagy éppen megutálni, így eltűnt a veszély az életemből. Ma már sokkal nyugisabb életet élek.

- Szerepeltél a Gimi című web-sorazatban. Milyen karaktert játszottál?
- Én voltam Milán, aki egy eléggé sajátos gondolkodással megáldott fiú. Visszahúzódó természetű, nem szeret társaságokba járni, inkább magának való. Viszont számára a biciklizés jelent mindent. Ki tud benne kapcsolódni. Aztán szerelmes lesz egy lányba, se sajnos nem teljesedik be szerelmük, ugyanis belép a képbe egy keményebb, erősebb, jobb srác...

- Színjátszás, kommunikáció, veszélyek, különleges képességek - merre tovább?
- Jelenleg szakács-pincérnek tanulok, ugyanis érdekel ez a terület is, de a legtöbb energiám most arra megy el, hogy műsorvezető lehessek. Az élet szerencsére meg is ajándékozott egy ilyen lehetőséggel, ugyanis nem rég vettem részt egy műsorvezető castingon.- Milyen castingon jártál – remélem nem törött kézzel távoztál a helyszínről...

- Nem, épen és egészségesen hagytam el a helyszínt. A casting egy ifjúsági műsorra szólt, ugyanis az M2-n ősszel új, fiataloknak szóló műsorok indulnak, és ehhez keresik az arcokat, a műsorvezetőket. Mivel régi álmom a műsorvezetés – erről már korábban beszéltem – és érdekel a média úgy döntöttem, hogy pályázok. Jelenleg ott tartok, hogy a facebook.com/18alatt oldalon kell szavazatokat gyűjtenem, hogy tovább juthassak és műsorvezető lehessek.

Segítsünk neki elérni álmát – legyen Ő a P@d arca! Szavazz szerda éjfélig az alábbi linken Kővári András-ra, aki egy sokszínű, jó humorú, kommunikatív személy!

Egy nagyon szimpatikus fiút ismertem meg Andris személyében, aki mindent megtesz a céljai elérése érdekében. Sosem szomorú, mindig vidám, és még az élet nagy csapásai után is képes felállni, és újra alkotni jövőjét.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2641 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x