Kézrátétes virág - kreatív ajándék a kicsiktől
Címlap / Otthon / Kézrátétes virág - kreatív ajándék a kicsiktől

Kézrátétes virág - kreatív ajándék a kicsiktől

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Mit adjon a gyerkőc ajándékba? Az alábbiakban bemutatunk egy gyors ajándéktippet, amelyet a kisgyerek is elkészíthet szülői segítséggel és ráadásul mindenféle alkalomra jó választás! 

Elkészült Kobus dadusának ajándéka. Csodaszép lett! Hollandiában élő barátnőm kisfia az Életszépítőktől kért ajándéktippet, úgyhogy részemről dupla az öröm. S mivel Hollandia, stílszerűen tulipánt készítettek a dadának.


Jó ideig ez a kis "kézvirág" volt az Életszépítők profilképe a Facebook-on. Könnyen és a gyermekkel közösen elkészíthető - szép ajándék lehet. Kreatív boltokban beszerezhető A/4-es méretben habszivacs lap, mindenféle színben, én ebből készíteném, de ha nem találsz, sima kartonlap is megfelel a célnak. A kéznyomatot színes temperával tudod felvinni a "virágra". A virág felső részéből vágj két egyformát, és úgy ragaszd össze, hogy a szárát a két lap közé csúsztatod. A kéznyomat lehet kétoldalas, de akkor szabályos virágformát vágj ki a kartonból - persze előtte méretezd, hogy a kicsi keze elférjen rajta.


Mesterházy Mónika
www.eletszepitok.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4766 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x