Kalóz-nap a Puskin Kuckóban
Címlap / Otthon / Kalóz-nap a Puskin Kuckóban

Kalóz-nap a Puskin Kuckóban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Kalózok - A kétballábas banda című animációs film vetítése után olvasósarok és könyvvásár a Móra Kiadó gyerekkönyveiből, valamint kreatív foglalkozás a Kuckóban: kalózkalap és zászlókészítés. Azokat a gyerekeket, akik lerajzolják, szerintük milyen a tökéletes kalóz és a rajzot magukkal hozzák, meglepetéssel jutalmazzák! 

Március 16, szombat - Kalóz-nap a Puskin Kuckóban

Kalózok – A kétballábas banda
színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film, 87 perc, 2012

E film főszereplője tökéletes kalóz: csak az a kis hibája van, hogy soha, egyetlen terve sem válik valóra - de legalább kitartóan próbálkozik.

Hű társaival hét tengert hajóz be, hogy legyőzze ellenségeit Büszke Bellamy kapitányt meg Penge Lizt, és végre elnyerje a legnagyobb, legrégebben vágyott kincset: Az év kalóza-díjat.


Kalandos útja során bejár néhány távoli egzotikus szigetet és a ködös Londont, megküzd a rossz természetű királynővel, szövetkezik egy zseniális ifjú tudóssal, és közben sosem veszíti szem elöl azt, ami a jó kalóz számára az igazi lényeg: kaland és körszakáll!
6 éves kortól!

Olvasósarok és könyvvásár a Móra Kiadó kalózos és egyéb gyerekkönyveiből
Kreatív foglalkozás a Kuckóban: kalózkalap és zászlókészítés

Mi teszi a jó kalózt? A halálfejes zászlós hajója? A kincsesláda? A hatalmas, dúsan göndörödő szakáll? Fél szeme, fél lába, esetleg egy beszélő papagáj? Döntsd el Te! Rajzold le a  tökéletes kalózt!

A rajzodat hozd magaddal a Puskin moziba, a Kalózok – a kétballábas banda című filmvetítésre! A rajzzal érkezőket meglepetéssel jutalmazzuk és a rajzokat a Kuckóban kiállítjuk!

www.bpfilm.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3061 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x