Anyák napjára - saját készítésű tálca
Címlap / Otthon / Anyák napjára - saját készítésű tálca

Anyák napjára - saját készítésű tálca

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-09

Anyák napja alkalmából lepd meg édesanyádat egy saját készítésű tálcával - nézd meg, hogy készül lépésről lépésre! 

Anyák napján minden anyuka és nagymama megérdemli, hogy kényeztessék. Hogy reggel ágyba kapják a reggelit, vagy este a kanapén ülve szolgáljuk fel nekik a finom teát és süteményt. Készíts nekik stílusos tálcát ajándékba, amelyen akár te magad is felszolgálhatod nekik mindazokat a finomságokat, amelyeket szeretnek. A tálca elkészítéséhez nem kell mást tenned, csak használj Dremel kéziszerszámot és kövesd az útmutatót lépésről lépésre!

Szükséges eszközök

Dremel® 8100 multifunkcionális szerszám, részletmegmunkáló markolat (a szett része)
Dremel® gravírozószárak: 105 (0,8 mm), 106 (1,6 mm), 107 (2,4 mm)

Szükséges anyagok
Fehér akril festék, kis méretű festőhenger
Ceruza, indigó

Első lépés
Egy sima, négyszögletű fa tálca ennek a kézműves projektnek az alapja. Egy kis méretű festőhenger segítségével egyszerűen fesd be a tálcát akril festékkel fehérre. Festés előtt nem szükséges a fát előkezelni, vagy alapozni.


Második lépés

Készíts sablont, egy tetszőleges mintát a megfelelő méretben, majd rajzold fel a mintát a tálca közepére egy ceruza és egy indigó segítségével.


Harmadik lépés

Most kezdd el a gravírozást: tedd a mintára a Dremel 8100-as multifunkcionális szerszámot a 105-ös gravírozó szárral, kapcsold be a gépet és a vonalak mentén lassan, óvatosan és egyenletesen gravírozd a fába a mintát.  A részletmegmunkáló markolat lehetővé teszi, hogy a tálca sarkaiba rajzolt aprólékos, pl. virágmintát is pontosan, tisztán és szépen tudd gravírozni. Végezetül söpörd le a port a tálcáról és már készen is van személyes anyák napi ajándék!



Az elkészült tálca:
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5472 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x