Indul az Ország Játéka
Címlap / Otthon / Indul az Ország Játéka

Indul az Ország Játéka

Forrás: jatek.net
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Idén első alkalommal kerül megrendezésre az Ország Játéka verseny, melyen a szülők szavazatai alapján választják meg a nyertest. A verseny célja többek között, hogy segítsen a szülőknek eligazodni az évente megjelenő több ezer játékújdonság között, mely karácsony közeledtével igen aktuális probléma, hiszen a vásárlások közel megtízszereződnek ebben az időszakban. 

Idén első alkalommal választják meg hazánkban az Ország Játékát. A versenyen olyan játékok vesznek részt, melyek az idei trendek szerint nagyon népszerűek a gyerekek körében. „A verseny elindításával nem titkolt célunk, hogy segítsünk a szülőknek a játékok közti eligazodásban. Egyáltalán nincsenek ugyanis könnyű helyzetben: a JátékNet.hu-n például közel kilencezer játékból válogathatnak, csak kreatív és készségfejlesztő játékokból több mint hétszázat találnak az oldalon – mondta el Bognár Ákos, az Ország Játéka versenyt elindító cég ügyvezető igazgatója. – Ha ehhez még hozzátesszük, hogy évente több ezer újdonság jelenik meg a piacon, akkor látható, hogy valóban nem könnyű a választás.”


Karácsony közeledtével különösen aktuális a kérdés: a legtöbb újdonság ebben az időszakban érkezik, és a JátékNet.hu adatai szerint a november közepétől december közepéig tartó szezonban a szülők másfélszer annyit – átlagosan több mint 10 000 forintot – költenek el játékvásárláskor, mint az év többi részében. Az eladott játékok száma is közel megtízszereződik ilyenkor, míg az egy vásárlásra jutó termékek száma közel 30 százalékkal megnő.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2203 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x