JótEvő - Vacsoraárverés a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat...
Címlap / Otthon / JótEvő - Vacsoraárverés a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat javára

JótEvő - Vacsoraárverés a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat javára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

2013. november 11. és december 2. között a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány JótEvő néven online jótékonysági vacsoraaukciót szervez a legnevesebb hazai éttermek összefogásával immár harmadik éve 

Az alapítvány névadójának, Mártonnak a napja a lakomákhoz kapcsolódik. Ennek apropóján a legnevesebb hazai éttermek igazán nemes ügyért 2 fős ünnepi vacsorafelajánlást tették és támogatták a hazai gyermekmentést. A vacsorák árveréséből befolyó összeg a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot segíti, melyet a Gyermekrohamkocsi működtetésére, a világszínvonalú orvosi eszközök beszerzésére fordítanak.


A vacsorák aukciója a www.gyerekrohamkocsi.hu/jotevo online felületen történik.
Minden licitáló a neki tetsző menük és éttermek listájából arra a vacsorára licitál, amely neki leginkább szimpatikus. Az árverés végén a legnagyvonalúbb adományozó a kiválasztott étteremben fogyaszthat el egy emlékezetes vacsorát.


Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványról röviden:
Az életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. 1999-ben Alapítványukat azért hozták létre, hogy különleges gyermekrohamkocsik és gyermek mentőorvosi kocsik elindításával segítsék az Országos Mentőszolgálat munkáját. Magasan képzett gyermekmentős csapataink és egyedülálló Gyermekrohamkocsink, valamint gyermek-mentőorvosi kocsijaink hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 14 évben több mint harmincezer bajbajutott kisgyermeken segítettünk. Alapítványunk állami támogatásban nem részesül, adó 1%-os felajánlásokból, vállalati és magán adományokból működik. - mondja az Alapítvány szóvivője.

A gyermekrohamkocsi bármilyen helyszínen percek alatt képes egy mobil intenzív osztályt "felépíteni", ennek köszönhetően szakmai eredményeink európai szinten is kiemelkedőek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3011 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x