Találd meg az énidőd az otthonodban - töltődj és lazulj!...
hirdetés
Címlap / Otthon / Találd meg az énidőd az otthonodban - töltődj és lazulj!

Találd meg az énidőd az otthonodban - töltődj és lazulj!

Forrás: Mediwel
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

A rohanó hétköznapok mókuskerekéből nagyon nehéz kiszállni. Pedig muszáj! Egy kis időre mindenképp. Heti két - három alkalommal időt kell szakítanunk arra, hogy egy kicsit fel tudjunk töltődni. Próbáld meg úgy, hogy ki sem kell lépj otthonról ...  

 

Rendezvénynaptár
 

Az énidő lényege, hogy minőségi időt fordítunk magunkra! Ha megtaláljuk ehhez az aktív formát – például valamilyen sport tevékenységet, amivel kicsit át tudjuk mozgatni a folytonos monitor előtt üléstől megfáradt izmainkat, miközben energiával töltődünk fel - elértük célunk.

Kevésbé aktív módja is van a stresszoldásnak, hiszen a sporton kívül a masszázs is hasonlóan jótékony hatású. Kényelembe helyezzük magunkat és átadjuk testünket a masszázs nyújtotta kellemes érzésnek. Az erősen beállt izomzat idővel ellazul és a bent ragadt feszültség oldódik, miközben az állandóan zakatoló gondolatokat egy kis időre lecsendesíthetjük.

Milyen jó is mindez. Bárcsak jutna rá időnk! Mert hát ugye ez az, amiből a hétköznapok során a legkevesebb van. Az idő.

Mennyire jó lenne, ha nem kellene elmennünk sehova, ha a mozgás és akár a masszázs lehetősége is elérhető lenne a saját otthonunkban. Nem kellene az esti csúcsban munkából hazafelé kitérőt tenni és értékes időt elvesztegetni azzal, hogy eljutunk oda, ahol feltöltődhetünk.


Mennyivel egyszerűbb lenne, ha hazaérve belebújnánk a kényelmes edző cuccunkba, a sarokba állított futópadot kinyitnánk és lefutnánk a saját tempónkban a saját szintünknek megfelelően a napi kilométereinket. Az edzést követően pedig csupán néhány métert kéne csak sétálnunk a fürdőszobáig, hogy felfrissülhessünk.
Mi az, ami még ennél is jobb lehetne? Ha a frissítő zuhanyt követően belehuppanhatnánk a masszázsfotelünkbe és a hangulatunknak megfelelő masszázsmódot kiválasztva átadnánk magunkat az élménynek, a feltöltődésnek, a pozitív gondolatok megteremtésének.


Edzés és masszázs frissítő zuhannyal együtt 1 órát venne csak igénybe, még az ide-oda utazás fáradalma és a ráfordított idő sem vetné rá az árnyékát a jól megérdemelt aktív-passzív kikapcsolódásunkra.

Mindez a Mediwelnek köszönhetően megvalósítható a dizájnos, minden otthonban jól mutató OTO ANTELOPE dizájn futópaddal és OTO ZEN élményfotellel. Mindkettő észrevétlen módon képes beleolvadni a környezetbe, az áramvonalas formájának köszönhetően pedig a lakás díszévé is válhat. Az általuk nyújtott élménynek köszönhetően a rendszeressé váló „énidő” a napunk fénypontja lehet. 
 
[ 2228 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x