Paradigma váltás
Címlap / Otthon / Paradigma váltás

Paradigma váltás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A kullancsok elleni védekezés első lépése, a létező betegségek közül az oltással megelőzhetőket iktassuk ki a veszély listáról. Magunknak és gyermekeinknek egy éves kortól adassuk be a kullancs terjesztette agyvelő- és agyhártyagyulladás vírusa elleni védőoltás sorozatot.  

1., A kullancsok elleni védekezés első lépése, a létező betegségek közül az oltással megelőzhetőket iktassuk ki a veszély listáról. Magunknak és gyermekeinknek egy éves kortól adassuk be a kullancs terjesztette agyvelő- és agyhártyagyulladás vírusa elleni védőoltás sorozatot. Kutyáikat oltassák a Lyme-kór ellen. (Lyme-kór elleni emberi védőoltás NINCS!)


2., A szűk életterünket, kertjeinket, parkjainkat tegyük rendbe.
Szűntessük meg az erdei és mezei állatoknak búvóhelyet adó zugokat, farakásokat. Irtsuk a bozótot és a parlagfüvet. Rendszeresen kaszáljuk a füvet. Ha mindez még nem elegendő… rendszeresen permetezzünk kullancsirtó permetszerrel.


3., A területek adta veszélyt a réteken és az erdőkben is vegyük komolyan. Kerüljük a vadlegelőket, vadetetőket és a vadcsapásokat, mert ezeken a helyeken hemzsegnek a kullancsok. Ne engedjük gyermekeinket és a kutyáinkat a bokrok alatt bóklászni.

4.,Az indulás előtti egyedvédelmi intézkedések a következők.
Gyermekeink haját nyírassuk le. De nyírassuk le kutyánk szőrzetét is.
Könnyen ellenőrizhető ruházatot vegyünk magunkra, s a patikákban kapható kullancsriasztó spray -el vagy aeroszollal fújjuk le öltözékünket és a kalapunkat. Kutyáinkra cseppentsünk kullancsriasztó spot on készítményt, vagy kullancsirtó nyakörvet csatoljunk.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 1822 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x