Hangosan szeretkezett: elítélte a bíróság
hirdetés
Címlap / Hangosan szeretkezett: elítélte a bíróság

Hangosan szeretkezett: elítélte a bíróság

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-19

Caroline Cartwright a bíróság szerint csendháborítást követett el, ezért 515 font pénzbüntetésre ítélték. Az angol nőnek azt is el kellett viselnie, hogy a tárgyaláson bizonyítékként lejátszották a hangoskodásáról készített felvételt. 

 

A nő ellen 25 feljelentés érkezett a szomszédoktól, maratoni szeretkezéseit ugyanis állítólag még a szomszédban élő hallássérült lakó is hallotta. A bíróságon a hallássérült nő arra panaszkodott, hogy két éve nem tud egy jót aludni. A Cartwright házaspár 2007-ben költözött a házba és a tanúk szerint rögtön az első éjszaka hajnali háromig hangoskodtak.
 
 
Újabban viszont inkább reggel szexelnek, általában fél hattól kilencig. Az egyik alkalommal a helyi önkormányzat közegészségügyi hivatalának a képviselője a szomszédban elhelyezett magnóra vette a zajt, amit aztán a bíróságon lejátszottak. A lakók is készítettek felvételeket, amelyeken jól hallatszik a nő sikoltozása.
 
Steve, a hangos nő férje megúszta büntetés nélkül, mert ő nem volt annyira hangos, mint a szexbe nagyon belefeledkező nő.
 
aqui.la
  
 
[ 1160 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x