A pszichológusnő pucérra vetkőzik
Címlap / A pszichológusnő pucérra vetkőzik

A pszichológusnő pucérra vetkőzik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

A 24 éves Sarah White terápia közben fokozatosan levetkőzik, hogy "oldja a zavart betegekben a feszültséget" és "felkeltse a figyelmüket". 

"Freud a szabad asszociációkat használta, én a meztelenséget" - mondja a nő, aki egyébként szabadúszó számítógép programozó. Elvégzett egy pszichológus képző főiskolát is, de a tanult elméletek nem nyűgözték le. Ezért kezdett az online vetkőzős terápiák tartásába.

Szerinte ez ösztönzi a betegeket, hogy végre pszichológushoz forduljanak, főleg a férfiakat, akik hajlamosak kihagyni az orvosi kezeléseket. Úgy véli, a terápia így vonzóbb és izgalmasabb.


A terápia fokozatos közeledéssel jár: az első órák, amelyek 150 dollárba kerülnek, egyirányú videó kapcsolattal és szöveges chattel járnak, a következő lépcsőfok a kétirányú videó kapcsolat Skype-on, és csak ha már jól megismerte a pácienst, fogadja őt személyesen is. Minden konzultációt felöltözve kezd, de fokozatosan teljesen meztelenre vetkőzik. 


A New York-i nőnek mintegy 30 állandó páciense van, többnyire egyetemisták, akiknek szexuális gondjaik vannak, vagy középkorú férfiak, akiknek gond van a párkapcsolatukkal. Vannak azonban női ügyfelei is.

Azt nem tudni, a páciensei meggyógyulnak-e, de legalább szerez nekik pár boldogabb órát...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8928 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x