Fertőzés gócok otthonodban! - A legmocskosabb térségek a...
Címlap / Polcra / Fertőzés gócok otthonodban! - A legmocskosabb térségek a háztartásban

Fertőzés gócok otthonodban! - A legmocskosabb térségek a háztartásban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Mosdó, wc, szemetes, pince. Ennél is koszosabb? Megmutatjuk! 

A modern, nyugati társadalmak a higiénát általában rendezettségben és fejlettségben mérik. Ha van egy kedves kis dolgozósarkod számítógéppel, ajtók szép fogantyúkkal, csinos konyhapult, már minden rendben. A tisztaság, ahogy mondják sok helyen csak, ahogy a papok táncolnak, úgy van jelen.

A modern nyugati kultúrák embere a valódi higiéniáról mit sem tud. Gyakorta fertőtleníti a mosdót, wc-t, hetente többször felmos, de kulturálisan teljesen kihagy területeket. A legszennyezettebb tárgyak és helyiségek a lakásban, amelyekhez élő szervezet gyakran ér, s amelyket mégis helyzetüknél fogva alig takarítunk!

Az egyik legveszélyesebb maga az ajtókilincs. Amíg valaki fel nem hívja rá figyelmünk, aligha takarítjuk. Érdemes azonban a fehér ajtókon, hűtőgép ajtaján megfigyelni a zsíros, szürke ujjnyomot, a kilincs körül. A fémen, kérem nem látszik, de attól még ott van!
Hasonló a számítógép is. A monitor, amely a por mellett sokszor nikotint lát, tüsszögések végtermékét vagy épp a vasárnapi levest. Ennél is veszélyesebb a klaviatúra, amelyet takarítani önmagában is kihívás. Kihúzott, kikapcsolt állapotban megfelelő spray-vel, vagy nedves ronggyal érdemes nekilátni. Ha a víz belefolyik, nos, kuka... pedig a haverok, a rokonok gyakran leülnek elé, megnézik az emailjüket vagy a menetrendet.

Szintén tisztátalan hely lehet a hűtő, ahol a fertőzések elszaporodásának a hőfok ugyan gátat vethet, de a kórokozók jó része pár celsius fokon is jelen van! Fontos ezért, hogy a hűtőt is néhány havonta kimossuk és az élelmiszereket ha nem is esszük meg időben, még a romlás előtt haladéktalanul eltávolítsuk. A lecsöppenéseket, nyitott élelmiszereket jó kerülni, dobozoljunk, csomagoljunk, tarsuk meg az élelmek higiéniáját, mert utána azokat vesszük magunkhoz!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2739 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x