Szex vagy vásárlás. Te tudsz dönteni? - Kínos összefüggések...
Címlap / Psziché / Szex vagy vásárlás. Te tudsz dönteni? - Kínos összefüggések

Szex vagy vásárlás. Te tudsz dönteni? - Kínos összefüggések

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Míg a nők agyán naponta csak egyszer fut át a gondolat - bár akkor jelentőségteljesen -, a férfiak átlag 52 másodpercenként gondolnak a szexre. Azonban négy nőből háromnak legalább ilyen gyakran jut eszébe a vásárlás.  

Egy felmérésben 778 – 19 és 45 év közötti nőt kérdeztek meg vásárlási szokásaikról.

74% azt mondta, hogy minden percben a vásárlásra gondol.
5 nőből 2 „cipőfüggőnek” tartja magát, míg minden tízedik nő kedvenc szórakozása kiegészítők és illatszerek vásárlása volt.
 

Ha a függőség már kialakult, a pénz nem számít

A megkérdezett nők 62%-a elismerte, hogy hitelkártyával vásárol, 8% pedig bevallotta, hogy nem átall hozzányúlni a rezsire félretett pénzhez.
A felmérésben részt vevő nők negyede kész magasabb árat is fizetni egy keresett tárgyért, és minden harmadik nő azt mondta, hogy akár több színben is megvásárolja az óhajtott tárgyat.

A megkérdezettek átlagosan fizetésük 30%-át költik ruhákra.

A nők többsége azonban partnerük előtt titokban tartja bevásárló hadjáratait, nem akarja, hogy kiderüljön, mennyit költ el egy-egy ilyen alkalom során. (Gondoljunk csak Gabyra a Született feleségek sorozatban!) 
 

Szex helyett vásárlás

Ezzel éles ellentétben áll az a felmérés, miszerint a férfiak gondolatait legnagyobb mértékben a szex uralja, miközben a nők fele inkább vásárlással mintsem a partnerével tölti az idejét.

Kiderült azonban, hogy a vásárlás öröme inkább a vadászatban rejlik, mintsem magában a birtoklásban, ugyanis a felmérésben résztvevők majdnem fele a megvásárolt cucc nagy részét nem is hordja. A nők 10%-a egy hét alatt ráun az újonnan beszerzett árura.

 Te hogy vagy ezzel? 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1983 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x