Elfojtások: a női lét belső kínjai
Címlap / Psziché / Elfojtások: a női lét belső kínjai

Elfojtások: a női lét belső kínjai

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Az élet hétköznapi síkjában épp sokféleképpen élhetjük meg a női szerepet, mint amennyi nő van e világon. Mindenki másképpen nő, de van valami, ami bennünket, nőket, egy fénypontban összefon. Szeresd magad, legalább egy kicsit... Mit tesz minden nő magával?  

Ezer arcú nő

Van a negatív. Ettől még csak a dühös nők vagyunk, féltékenyek, vagy azok, akik sérelmükben visszahúzódtak. Megbántottak, vagy az a nő, akit elhagytak. Toporzékolunk, sírunk, elbújunk a világ elől. Kiborulunk és van, aki egy sötét verem mélyére taszítja magát és a depressziót veszi hideg takarónak. A legtöbben a harag és a düh fogságában sértetten némán üvöltenek. Szájukat belülről rágják és az elfojtásaik vulkánján mosolyogva csücsülnek.

Életek sorát lehet így leélni. Többet is, mire feszíteni kezdi a vállaidat a zárka szűkössége és a rácsok ráncokat vájnak az arcodba.

 
Jöhet a botox, vagy a legmélyebb ránctalanító, szépítő kúrák. A rácson még befér, de a válladon a zárka atmoszférájának nyomása nem szűnik, erősödik és megjelenik a fékezhetetlen indulat. A terhek leszakítják a válladat és görcsberántják a hátadat.

Ordítottál már?
Ordítottál már úgy, hogy felszabadítottad a bőröd régi kacatoktól, elöregedett szokásaidtól eltömődött pórusait? Ordíts, hogy lélegezhess! Szabadítsd ki a lelkedet.

Elfojtások hálójában

A nő, aki megtanulta, hogyan nyomja el a maga legbelsőbb értékeit. Megtanulta, hogy egy mosoly, mint egy alapozó, eltakarja a fájdalma rejtett zugait. A nő, aki megtanult magába belehallgatni, megtanulta, hogyan fojtsa meg magát. Fojtogatja szépségét, könnyed járását, gyermeki csengő kacaját azt, amivel a madarakat szólítani tudja a fákon, a nő. Elfeledte, hogy dalával a világ madara lehet ő. Ehelyett szíve törzsébe bevéste a megtanultat a bűnt, mert ő nő, mert nőként érkezett e földi világba. Megtanulta elrejteni legszentebb fényét, díszét az éjszakának, sugarát a nappalnak, megtanulta elfedni csillagát szemének, ringását csípőjének a nő. 

Remeg a gyomrod, a könnycseppjeid ugrásra készek, hogy megadják magukat a szemek kútjainak. De amikor az élet vize lemossa az alapozókrémedet, és feltölti megélt életed mély barázdáit, a ráncaidat és a szádban megjelenik az ősi vizek és tengerek, a végtelen óceánok íze, akkor abban az egy cseppben megtérhetsz magadhoz, felismerheted magadat: a Nőt. 

 

A nő értéke

A Nő a világ szent teste, kinek a szeretet szent fényéből szőttek földi életet. Nő vagy, küldött, ki tápláló fényeddel gyermeket növesztesz és férjnek adsz erőt a legnehezebb percekben is. Nő vagy az életet földre hozó és a földet élettel megszentelő, a Nő. Rázd meg ágaidat, csengesd hangodat, ontsad fényedet, áld meg földi léteddel az életet, mert Nő vagy. A Nő! 
 
Kép: Shubham Bochiwal / Unsplash
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3465 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x