Érzelmekkel gazdagodni? A szívmágnes technika
Címlap / Psziché / Érzelmekkel gazdagodni? A szívmágnes technika

Érzelmekkel gazdagodni? A szívmágnes technika

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-05

Valamennyien szeretetben, szépen, mi több, boldogan szeretnénk élni. Hogyan érjük ezt el, hogyan legyünk elégedettek életünkkel? Ha ezen legemberibb törekvésünk megvalósításába kezdünk, azt látjuk, hogy mélyebb önismeret nélkül bizony csupán bizonyos részeinkig juthatunk el. Mindent megszerezhetünk, amire csak vágyunk. Mégis sokan elégedetlenek maradunk. Miért van ez?  

Így lehet egy klassz autónk, kisportolt testünk, szép házunk, kapcsolataink és a többi. A legtöbben mégis elégedetlenek a körülményeikkel. Hogy van ez? Úgy látom, hogy kevés szó esik valódi érzelmekről, a fontos emberi értékekről, amelyek életünk minőségét alapjaiban határozzák meg. Van, aki azt mondja, „a világ nem erre tart”, vagy legyintenek, „már megint az érzelmek!”


Akárhogy is, valós érzelmek nélkül nem élhetünk, nem élhetjük át az élet kínálta legfőbb jót, a szeretetet, azt, amire leginkább vágyunk. Gondolkodjunk most egy kicsit másként, hiszen van lehetőségünk arra, hogy felismerjük az érzelmek tiszta, éltető forrását. Abból merítsünk, ne pedig a hamis emóciók energiarabló, stresszes, önző rétegéiből.

Érzelmeinkkel bánni, azokat megismerni, változtatni nem egy misztikus, spirituális dolog
, hanem egy olyan képességünk, amit erősíthetünk, mélyíthetünk, és ebben a nem könnyű munkában lehetünk akár jó tanítói, barátai is magunknak.

Ha kapcsolatot teremtünk érzelmeinkkel, akkor lassan-lassan megértjük, elfogadjuk őket, és ez már nem elfojtás. Belső figyelmünkkel módunkban áll az állandóan reagáló és cselekvő, türelmetlen, akaratos, küzdő ”én”-eket tudatosabban cselekvőkké formálnunk, melynek hatására megnyugszunk, kiegyensúlyozotabbá válunk, és életünk történéseire új szemmel tekintünk, melynek mások is örülhetnek.

Megváltozunk, és ez már belső változás, mely
erősíti valódi érzelmi rezgéseinket, azokat, amelyek támogatják az együttérzés, a figyelmesség és a megbocsátás, azaz a szeretet erőit, szívünk mágnesét.
 
 

  
Kép: Gundula Vogel / Pixabay
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 304309 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x