Depresszió: betegség vagy úri huncutság?
Címlap / Psziché / Depresszió: betegség vagy úri huncutság?

Depresszió: betegség vagy úri huncutság?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-12

Ahogy az ablakon kinézünk nem fogad más csak rideg, hideg, ködös és nyirkos idő. Aztán ahogy befelé tekintünk sokszor ott sem jobb a helyzet: évkezdeti problémák, lendülethiány, kedvetlenség. Ez vajon már depresszió? 

 

Vajon milyen egy jó könyv a depresszióról? Őszinte? Szókimondó? Kőkemény és tényszerű? Vagy inkább simogató? Ápolgató? Figyelmesen fegyelmező?

A depresszióról szóló könyvet vajon a depressziós elolvassa? Vagy azoknak segít, akik szembe találják magukat ezzel a betegséggel?

A depresszió sokak életét megkeserítő és tönkretevő nyavalyakórság, a lélek rákja, amely megosztja a gondolkodó embereket, és amellyel sokan mind a mai napig nem tudnak mit kezdeni. Vajon mi az oka ennek?


A szerző célja, hogy megmutassa: a depresszió nagyon is hétköznapi jelenség, nincs benne semmi misztikum, semmi elborzasztó. Ez a kötet nem az ismeretek didaktikus felsorolása, nem tankönyvi rendszerezésben járja körül a témát az okoktól a terápiáig - erre számos kiváló szakkönyv áll rendelkezésre. Nem találunk benne statisztikákat, bonyolult pszichológiai fejtegetéseket, vagy biológiai elméleteket, sem pedig a kezelési módszerek részleteit, hiszen ilyen munkák is szép számmal akadnak.

E könyv legfontosabb célja: láttatni és érzékeltetni. Láttatni a depresszióról való gondolkodás dimenzióit, és érzékeltetni azt a sok-sok dilemmát, amellyel nap mint nap szembe kell néznie mind a depressziós embernek, mind pedig környezetének.

Belső Nóra érzéseket és benyomásokat közvetít a gyakorló pszichiáter szakmai és lelki szemén keresztül, hiszen a depressziót érzelmek nélkül nem lehet érteni és megértetni. Nézzünk szembe őszintén a tényekkel és a valósággal, hiszen csakis a megismerés és a tudás biztosíthatja a győzelmet a depresszió elleni küzdelemben.

Dr. Belső Nóra: Depresszió
Jaffa Kiadó

 
 
[ 2477 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x