Még mindig szingli vagy?
Címlap / Psziché / Még mindig szingli vagy?

Még mindig szingli vagy?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

 

A megoldás kulcsát azonban a saját önismeretünk rejti.

KÉNYSZER VAGY VÁLASZTÁS?
Egyedülálló nőnek lenni nem cél, csupán állapot. Hosszabb vagy rövidebb időre szóló megálló két párkapcsolat között, melynek hátterében számos ok állhat. Az önértékelési problémáktól kezdve, a korábbi párkapcsolatban átélt csalódásokon át, egészen a heves életigenlésig változatos spektrumon mozoghat a női szinglilét választásának időszerűsége.
Bármi legyen is azonban a kiváltó ok, előbb vagy utóbb minden nő életében eljön az a pillanat, mikor ismét párkapcsolatban szeretne élni.
CÉL VAGY KÖVETKEZMÉNY?
Fontos, hogy a párkapcsolat kialakítására irányuló nyitottságot ne azonosítsuk az arra való görcsös törekvéssel. A párkapcsolat mindig következménye egy formálódó férfi-nő kapcsolatnak, nem pedig a célja. Ahogyan önmagában a szerelem iránti vágy sem elég ahhoz, hogy lángra lobbantsa két személy között azt a bizonyos szikrát, úgy a párkapcsolat kialakítására való törekvésünk sem fogja közelebb hozni azt a személyt, akinek az oldalán ezt megélhetnénk. Sőt, a férfiak többsége megérzi azt, hogy érdeklődésünk elsősorban nem a személyének szól, csupán a helyzetnek, melyet általa akarunk megélni,így megszakadhat a kapcsolat a felek között.

 
 
JÁTSZMÁK VAGY ÖNFELVÁLLALÁS?
Ahhoz, hogy képesek legyünk megélni ezt a fajta nyitottságot anélkül, hogy közben görcsösen kapaszkodnánk az aktuális férfibe az életünkben, vagy játszmáznánk vele, tisztába kell kerülnünk a saját értékeinkkel,meg kell ismernünk a szükségleteinket, azonosítanunk kell az elvárásainkat, szükség esetén pedig akár az elképzeléseinken is érdemes változtatnunk. Meg kell tanulnunk továbbá, hogyan tudjuk mindezt hatékonyan kommunikálni a reménybeli partnerünk felé, hogy már az elején kiderüljön, azonos irányba tartunk-e.
Párkapcsolat ugyanis csak olyan alapok mentén alakítható ki, ahol a felek vágyai, és jövőre irányuló elképzelései között átfedés van.
A fizikai vonzalom, a szellemi érdeklődés, a jellemvonások szerethetősége, a hasonló értékrend, és életvezetés mind-mind alapvető fontosságú a hosszú távon harmonikus kapcsolat kialakítása, és fenntartása szempontjából.Nőként pedig pontosan látnunk kell, mit képviselünk mi mindebből egy lehetséges párkapcsolatban.

 Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4019 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x