Hogyan tedd jobbá a világot?
hirdetés
Címlap / Psziché / Hogyan tedd jobbá a világot?

Hogyan tedd jobbá a világot?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Mindannyian egy jobb világban szeretnénk élni. Arra vágyunk, hogy a világ szebb, örömtelibb, szerethetőbb hely legyen. Azt reméljük, hogy mások majd azzá teszik a számunkra: a szüleink, a barátaink, a szerelmünk. Arra ritkán gondolunk, hogy mi is tehetünk azért, hogy a világ ilyenné váljon. Sőt, valójában mi tehetünk érte igazán!  

 

Rendezvénynaptár
Légy hiteles! Add önmagad!

Fontos, hogy kifejezzük az érzéseinket. A pozitív jellegűeket éppúgy, mint a negativakat.

Gyakran előfordul, hogy nem mondjuk ki, milyen jó számunkra valami, mennyire jól esik kapni, átélni, vagy megosztani valamit. Pedig fontos, hogy ezeket időről-időre kifejezésre juttassuk. Számít, mert így tudatosabban élhetjük meg mindazt a jót, ami körbevesz bennünket, másrészről fontos visszajelzés lehet ez annak számára, akinek éppen köszönhető.
Ugyanilyen fontos, hogy merjünk hangot adni a negatív érzéseinknek. Jogunk van az érzéseinkhez, ahhoz, hogy kommunikáljuk, éppen milyen érzelmi állapotban vagyunk. A másik fél számára is meghatározó, hogy tudja-e mi zajlik bennünk. Máskülönben nem tud érdemben reagálni, vagy lépéseket tenni az adott konfliktus feloldására.

Törődj másokkal!

Hiba természetesnek venni a családi és/vagy baráti kapcsolatainkat. Az értéket nem csupán látni kell, hanem tenni azért, hogy az életünk része maradjon.
A kapcsolatainkat ápolni kell, folyamatosan tenni azokért, akik közel állnak hozzánk. Gesztusokkal, szavakkal, szívességekkel, idővel, érzelmi odafordulással. Azzal, amire épp a legnagyobb szükségük van.

Mindaz az idő, és energia, amit a számunkra fontos emberi kapcsolatokba invesztálunk, a lehető legjobb befektetés, melyet önmagunkért tehetünk.

 

Találd meg a helyed, ahol hasznosulhatsz!

Mindenki jó valamiben. Fontos, hogy megtaláljuk, mihez van érzékünk, miben vagyunk tehetségesek. Igazán jók csak abban lehetünk, amit örömmel teszünk. Fontos, hogy felfedezzük, majd pedig azon az úton haladjunk, mely valóban lelkesít. A tehetségünk kibontakoztatásán, a képességeink kiaknázásán keresztül tehetünk igazán másokért, a világért, egy ügyért, önmagunkért. A boldogság záloga az emberi kapcsolatokban rejlik.

Adj vissza abból, amit kaptál!

Mindannyian egy rendszer részei vagyunk. Ebben a rendszerben pedig felelősséggel tartozunk egymásért.

Fontos, hogy ne csak kapjunk a figyelemből, a törődésből, a szeretetből, mely körbevesz bennünket az emberi kapcsolataink által, hanem adjunk is belőle. A közösségnek, számunkra fontos személyeknek, akár ismeretleneknek.

Nem mindig attól kapjuk vissza, akinek adjuk, és nem is mindig annak adjuk, akitől kapjuk. A rendszerben azonban mindannyian hatással vagyunk egymásra.

 

Tégy önmagadért!

Nem tehetünk semmit másokért, az emberi kapcsolatainkért, a világért mindaddig, míg nem vagyunk egyensúlyban önmagunkkal. Ahhoz, hogy testi-lelki harmónia jellemezzen bennünket, hogy kiegyensúlyozottak legyünk, hogy be tudjunk fogadni másokat, vagy helyt tudjunk állni egyes helyzetekben, időről-időre szükségünk van a feltöltődésre.

 
 
Akkor tudunk kapcsolódni másokhoz, boldogulni az életben, megoldani bizonyos feladatokat, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. Fontos tehát, hogy folyamatosan tegyünk ezért, fordítsunk időt és energiát önmagunkra.


 
 
[ 4383 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x