Minek a megszépítésére törekszel?
Címlap / Psziché / Minek a megszépítésére törekszel?

Minek a megszépítésére törekszel?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

A szépség elsősorban harmónia, melynek megteremtésére nap-nap után kísérletet teszünk. A legtöbben azonban megragadunk a külső megjelenés szintjénél. Belső ragyogás nélkül a legvonzóbb nő is csupán élettelen próbababa, a kisugárzás megteremtéséhez pedig nem elég a hajvasaló, a körömlakk vagy az arcpír használata.  

A szépség fogalmát nagyon nehéz meghatározni. A reklámok, vagy női magazinok címlapján látottak ugyan egyértelműnek tűnő képet igyekeznek sugározni felénk, a nőiességünk és szépségünk mégsem a külső megjelenésünkön keresztül ragadható meg igazán.


Ismerős-e az érzés, mikor egy gyönyörű ruhába bújva, frissen kikészített arccal, és beszárított frizurával a tükörbe nézve nem ismerjük meg magunkat?

Amikor bár mások szerint fantasztikusan nézünk ki, mi mégis kellemetlenül feszengünk a ruhánkban, zavarunkban a hajunkat piszkáljuk, vagy épp esetlenül csetlünk-botlunk a társaságban?

Hogyan lehet az, hogy a szívünknek legkedvesebb bókokat talán épp smink nélkül, loboncos hajjal, kinyúlt pólóban kapjuk?

Vajon mi lehet a szépség titka?

Mi kell ahhoz, hogy vonzó nők legyünk?


 

A külcsín önmagában biztosan nem elég. Ha elég volna, semmi nem különböztetné meg egymástól a próbababákat a hús-vér nőktől.

A valódi szépség a viselkedésen keresztül mutatkozik meg, ahogyan a tartáson, a mosolyon, a felszabadultságon keresztül megmutatja magát egy-egy pillanatra.


A szépség az önmagunkhoz, és a világhoz fűződő viszonyunkon keresztül ragadható meg igazán. A topmodellek bár a jelenkor szépségideálja tükrében szépek, mégsem vetekedhetnek egy olyan nő kisugárzásával, aki ismeri, elfogadja, és értékeli önmagát.

 
 
Ahhoz, hogy felfedezzük a bennünk rejlő szépséget, bizonyos kérdésekre ismernünk kell a választ.

Ki vagyok én?
Milyen vagyok én?
Hogyan viszonyulok önmagamhoz és másokhoz?

Vonzónak és elragadónak csak azt a nőt találják, aki képes reálisan látni, és elismerni önmagát.
A szépség magabiztosság. A szépség harmónia. A szépség finomság. Az igazán vonzó nő pedig ezekben tündököl és ragyog.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5757 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x