Kik azok az omega férfiak? Most megtudhatjuk miért viselkednek...
Címlap / Psziché / Kik azok az omega férfiak? Most megtudhatjuk miért viselkednek másképpen

Kik azok az omega férfiak? Most megtudhatjuk miért viselkednek másképpen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Amikor férfiról beszélünk, egyből a dominancia, az erősség és egy vezető tulajdonságaira gondolnak sokan, amely egyébként az alfa hímek tulajdonságai. Nos az omega férfiak teljesen mások, mint azt elsőre gondolnánk. Az érdekes az egészben, hogy sokaknak még tudomása sincsen ezekről a jellemvonásokról, ezért egyből bekategorizálnak, mégpedig sajnos tévesen. Miről is ismerhetőek fel a különböző kategóriába sorolandó férfiak?  

Az alfa hím az a típusú férfi, aki a leggyorsabb, a legerősebb, a legokosabb és mindig mindenki figyelmét megragadja. Az omega hímek majdnem, hogy ennek pontosan az ellenkezője. Ők elkerülik a reflektorfényt és ugyan hasonló készségekkel rendelkeznek, abszolút nem vágynak a figyelemre és elkerülik a társaság középponti szerepét is. Ők egyszerűen csak a háttérből szeretnek érvényesülni és szerényen, de annál bölcsebben képesek megélni a mindennapokat.
 
Miben más egy omega férfi?
Benne nem a tesztoszteron dominál, aminek köszönhetően nagyon lágy személyiséggel rendelkezik, ami megnyilvánul a mindennapi életében és a párkapcsolatában is. Nagyon szenvedélyes, mégis rettentően gyengéd és érzéki tud lenni. Nem egy idegeskedős típus, mindig, minden helyzetben megtalálja higadtan a megfelelő megoldást.
 

Folyamatosan azt lesi, hogy kinek és milyen módon nyújthatja a segítségét. Mindezt önzetlenül teszi, játszmák nélkül és őszintén. Éppen ezért nem érdekli őt az aktuális politikai helyzet vagy a legnépszerűbb valóságshow sem. Még csak egy csoporthoz sem akar tartozni, hiszen teljesen függetlenként gondol az életére, amiért sokszor ráhúzzák a magányos, talán még a magánakvaló szerepet is. Egy omega férfit azonban egyáltalán nem érdekel, hogy éppen ki és hogyan vélekedik róla, hiszen ő a saját útját járja, ahol nem létezik számára az egó. Ez a befelé fordulás is inkább csak a külső szemek előtt jelenik meg, ugyanis ha megismered, arra jössz rá, hogy sokkal több érték rejlik benne, mint bárkiben, akivel eddig összehozott a Sors.
 
Egy omega férfi megérzi, hogy éppen mi hiányzik a világból vagy az éppen mellette ülő nőből és hosszas beszélgetés után kiderül, hogy mindent amit állított, az tökéletesen úgy van, ahogy mondja. Érdemes rá hallgatni, hiszen tanácsaival is nagyban előremozdíthatja a hallgatóság életét. Nem mondja meg mit tegyél, de érveivel érzelmeket generál benned, ami által tudod, hogy mi legyen számodra a következő lépés.
És még ezek tudatában is az alfa férfiak válnak ismertté, hiszen a társadalmunk erre van berendezkedve. Az omega férfi jobb szeret a háttérben maradni, hiszen ő még így is boldogabban megélheti önmagát és az ő társaságában őszinte szeretetben részesülhet, ami az alfa férfi esetében csupán érdekből és látszatból tevődik össze.
 
De erről szól az életünk. Az alfa és omega között mozgunk, ahol mindannyian a legmegfelelőbb egyensúlyt keressük.Talán közelebb van, mint gondolnánk.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 12419 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x