Forradalmi módszer a tudat feltárására és fejlesztésére:...
Címlap / Psziché / Forradalmi módszer a tudat feltárására és fejlesztésére: Hemi-Sync® Magyarország

Forradalmi módszer a tudat feltárására és fejlesztésére: Hemi-Sync® Magyarország

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Feltárhatod és fejlesztheted tudatod mélységeit, eközben megismerheted és megértheted önmagadat egy olyan módszerrel, amely Magyarországon korábban nem volt elérhető. Idén már igen: a világszerte ismert Hemi-Sync® audiotechnológiára épülő "Exploring Consciousness", avagy "A Tudat Feltárása Workshop", mely abban is segít, hogy megismerj olyan valóságokat, amelyekben létezel, csak nem elérhető a mindennapi tudatszintről, és amelyekben mélyebb kapcsolatot létesíthetsz a teljes Éneddel.  

A Hemi-Sync® audiotechnológiát Bob Monroe fejlesztette ki, az emberi tudat egyik leghíresebb kortárs kutatója és felderítője volt. Monroe legfontosabb üzenete: “Több vagyok, mint a fizikai testem. Mivel több vagyok, mint fizikai anyag, ezért érzékelhetem mindazt, ami több, mint a fizikai valóság.“ 

Bob Monroe három könyvben foglalta össze munkásságát, ezek közül egy (Testen kívüli élmények) már magyarul is megjelent. A 70-es évek óta működő Monroe Intézet az ő kutatásainak, az általa kifejlesztett technológiának a közvetítője szerte a világon, függetlenül minden hitrendszertől, vallástól, ideológiától.   

Mi az a Hemi-Sync®?

A Hemi-Sync® egy klinikailag és tudományosan igazolt, hang által vezetett technológia. Az agyi működés normális állapota a napi tevékenység során EEG vizsgálva az látszik, hogy az agyhullámok összefüggéstelenek, ami korlátozott gondolkodási folyamatokat eredményez. A Hemi-Sync® segítségével az agyhullámok viszont rendkívül összefüggővé válnak, az agy szimetrikusan működik – egyetlen egységként.


Mi történik velem a „A Tudat Feltárása Workshopon”?

Az intenzív 2 napos (általában egy hétvégés) workshopon
lehetőséged nyílik a tudat feltárására, az önmegvalósításra és a személyes átalakulásra. A legelején nincs más dolgod, mint nyitottnak lenned arra, hogy több vagy, mint a fizikai tested. A Workshop során a Hemi-Sync® technológiát 10 gyakorlatban fogjuk használni, amelyek megtanítanak arra, hogy hogyan érd el és tartsd meg a kívánt kiterjesztett tudati szinteket. A workshop másik fő célja az, hogy útmutatást adjon az itt tanult eszközök alkalmazására egy boldogabb élet eléréséhez. 

A program gyakorlatai során először két közeli frekvenciájú hangot hallasz majd mindkét füledben. A két agyfélteke integrálja ezeket, és létrehoz egy harmadikat, amit binaurális ütemnek nevezhetünk, és ami a két hang különbségét jelöli. De ez a harmadik lényegében nem egy valós hang, hanem egy elektromos jel, amely csakis az agy belsejében tapasztalható, amikor mindkét agyfélteke összhangba kerül.

Az eredmény egy fókuszált állapot, a teljes agyi egység állapota. Ezt nevezik hemiszferikus szinkronizációnak (ennek rövidítése a Hemi-Sync®), és ezt a szintet elérve mind az öt tudatállapot elérhetővé válik: Beta, Alpha, Theta, Delta és Gamma.

Mire is jó mindez?


Egyrészt a személyes fejlődésedet szolgálja:
– legmélyebb meditatív állapotok elérése
– szellemi fejlődés
– kibővített tudatállapotok megtapasztalása
– energiák és magasabb energiarendszerek közvetlen érzékelése
– a személyes energia mélyebb megértése
– a személyes energia ellenőrzése
– a szűk energetikai keresztmetszetek megszüntetése
– hozzáférés a tudattalan bölcsességéhez
– kommunikáció a magasabb Énnel
– érzelmi gyógyulás
– kapcsolat teremtése a Teljes Éneddel  

A mindennapok során tapasztalható gyakorlati haszna:
– stresszkezelés
– mély relaxáció
– az álmatlanság megszüntetése
– regeneratív alvás
– gyorsított tanulás
– koncentrációs erő növelése
– memória javítása
– kreativitás és az intuíció fejlesztése
– félelmek és a fóbiák megszüntetése
– nem kívánt magatartásformák leküzdése
– dohányzásról való leszokás
– immunrendszer erősítése
– gyógyulási és helyreállítási folyamatok felgyorsítása
– terápiás alkalmazások az autizmus, és ADHD területén
– depressziós állapotok megszüntetése
– posztoperatív gyógyulási folyamatok
– kemoterápia és a radioterápia hatásainak javítása
– lassítja az öregedési folyamatokat

A Workshopok időpontjairól, a Monroe Intézetről, a Hemi-Sync®-ről és a program tréneréről, Nicoara Ivánról rengeteg további információt találsz, ha ide kattintasz.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6802 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x