Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Psziché

Rendezvénynaptár
Érzelmekkel gazdagodni? A szívmágnes technika

Valamennyien szeretetben, szépen, mi több, boldogan szeretnénk élni. Hogyan érjük ezt el, hogyan legyünk elégedettek életünkkel?


Milyen szerepet szánsz az időnek?

Az idő szerepe különleges és meghatározó az életünkben. Viszonyítási pontot jelent a mindennapokban, miközben mérhetővé teszi az életünk folyását. Fordulópontok és konkrét életesemények köthetők hozzá. Érkezések és távozások, megállók és újrakezdések, előrepillantások és visszatekintések. Az idő ad keretet az életünknek. Gyógyírt jelenthet a fájdalomra, pillanatfelvételeit boldog emlékeknek, örökséget, terhet, fogódzót, melyek a múltunkban gyökerezve, a jelenünkön keresztülívelve mutatnak a jövőnk felé.


Tudatprogramozó vagy? Alkotsz vagy le-teremted magad?

A mentális rohanás korában, amikor kicsit mindannyian értelem-robotok vagyunk, az alábbi fogalmak végtelen puffogtatásába futhatunk: öntudatos nő, öntudatos férfi - tudatosan élj!


Nem! Mit jelent ez a párod szájából?

Csak egy szó és három betű, de mégis komoly üzenet: NEM. Mit jelent, ha a másik csak megszokásból mondja, és hogy győzhetnéd meg mégis az igenről?


A pénz világa - vagy világunk a pénz?

A pénz áll életünk középpontjában. A pénz az, amiért hajlandóak vagyunk mindent feláldozni. A szabadidőnket, a családunkat, az egészségünket, a baráti kapcsolatainkat. A mai világban mindenki a pénzről beszél. Akkor is, ha sok van, akkor is, ha nincs. Tényleg annyira fontos tényező életünkben a pénz?


Épp most akartalak hívni! Létezik a telepátia?

Még a legszkeptikusabb ezotériatagadók is beszámolnak róla! Tény, hogy néha bizony minden ember megérez dolgokat. Vajon mi erre a magyarázat?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x