HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-19
Psziché

Csodára vársz? Inkább gyógyítsd magad!

Amit általában betegségnek nevezünk, az nem a tulajdonképpeni kór, csupán a betegség tünete, testi kifejeződése. Maga a betegség sokkal inkább az emberi tudatban létrejött diszharmónia, annak a jelzése, hogy az ember kizökkent természetes rendjéből.


Testvérszületés: amikor a

Az első gyerek mindig erősebben kötődik az anyához, hiszen ő kapta az egyetlen figyelmet és szeretetet. Nem kellett osztoznia mással. De ez mind egycsapásra megváltozott.


Élni és élni hagyni!

Az természetes emberi tulajdonság, hogy idős korban mindenki értékeli élete eseményeit, levonja a tanulságokat. Ennek ismeretében ad tanácsokat az utódoknak. A címnek - ilyen megközelítésben - igen komoly mondanivalója van.


Magány vagy egyedüllét?

Az élet: magány. Ha az ember magányossága miatt szenved, annak az az oka, hogy nem ismeri önmagát, mert nem érti az élet igazi struktúráját. Majdnem mindenki szenved a magánytól, sokan szinte állandóan. A magányosság és az egyedüllét azonban két teljesen különböző dolog.


Tabu-e a barátnőd férje?

A szomszéd nője mindig zöldebb. Legalábbis a sikeres film szerint. A feleségek barátnője pedig még a szomszéd nőjénél, de még a HarmoNetnél is zöldebb, mint azt egy hamburgi közvélemény-kutatásban bebizonyosodott.


Megtörtént esetek: amikor a változás azonnali

Mi a következő történet tanulsága? Az, hogy igenis, azonnali változások vannak! De ennek a feltétele, hogy kilépj a komfortzónádból, akard a változást, szembenézz saját magaddal, és az eltemetett fájdalmaiddal. Amíg ezt nem tudod megtenni, addig nem változik semmi.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x