Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Psziché
Érzelmekkel gazdagodni? A szívmágnes technika

Valamennyien szeretetben, szépen, mi több, boldogan szeretnénk élni. Hogyan érjük ezt el, hogyan legyünk elégedettek életünkkel?


Karmikus párkapcsolatok

Érezted már, hogy régről ismered? Hogy rettentő rég tart vele a kapcsolatod és a vonzódásod szinte emberfeletti? Talán ez a kapcsolat sem ebben az életben kezdődött, régi ismeretség folytatása. Honnan tudhatod, hogy karmikus-e?


Miért bántod magad? Házi terápia haladóknak

Figyelmeztetés: Ez egy kemény terápia, és az a legjobb, ha van egy biztos háttered, egy szakértő aki támaszod ebben. Pszichológus coach, vagy más segítő, aki biztosítani tud közben, ha szükségét érzed.


17 dolog, amit jó tudni már 18 évesen is!

A középiskola kapuján kilépve az ember keveset tud még a világról. Elindul egy irányba, amit választott magának - de vajon ő választotta? És miért éppen azt? Mit lett volna jó már 18 évesen is tudnunk?


Anyánk, a stresszreaktor

Belegondoltál már, hogy miért van az, hogy Anyu közelében görcsbe rándul a gyomrod, azonnal beindul a jókislány/jókisfiú-projekt, és azon kezdesz aggódni, hogy ugye minden rendben van a ruházatoddal, a lakásoddal, a gyermekeddel, és egyáltalában, veled?


7 idegesítő szellemi tanítás Halász Alexandra gyűjteményéből

A rosszul időzített szellemi tanítás, kérdés, tanács még akkor is rossz ötlet, ha egyébként igaz - mert a szerető ráhangolódás, együttérzés, vagyis az emberség hiányát árulja el. Még hét olyan szentencia, amit inkább ne mondj - Halász Alexandra tanácsadónk gyűjtéséből.



Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 




x