Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Psziché
A pénztelenség mint betegség

Ha valaki harmóniában él önmagával, tehát az Univerzummal, akkor mindenből elegendő áll a rendelkezésére. Úgy egészségből, társból, mint anyagi javakból, hisz a harmonikus élet nem más, mint önnön középpontunk megtalálása és annak folyamatos fenntartása.


A depresszió valódi okai - és ami miatt igenis érdemes kigyógyulni belőle

A depresszió nem évszakhoz, nem embertípushoz, nem életkorhoz kötődik, hanem energiahiányos állapot váltja ki, és bizony nem válogat. A depresszió jelentése: levert lelki állapot, leromlott hangulat, nyomáscsökkenés. Ha tisztában lennénk a depresszió valódi okaival, sokkal könnyebb lenne kigyógyulni belőle. Néhány jótanács, amelyek valóban segíthetnek!


Éhes gyomorral nehéz az ima

A vallásos gondolkodás lényege, hogy messze túlmutat az alapvető szükségleteken és sajátos távlatot, mélységet ad az emberi életnek. Hogyan lehet mégis Isten egy emberi élet alapja?


Lélekfrissítő spirituális gyakorlat: a sétakontempláció

Járj végére a problémáidnak egy egyszerű meditációs technikával, amit szinte bárhol végezhetsz, bár kétségtelenül a legszebb és legüdítőbb a természetben végzett sétakontempláció.


A háromszög az ellentétek feloldásának jelképe

A háromszög mint szimbólum nagyon sok helyzetben megjelenik. Legyen az vallás, tudomány, spirituális tanítás, szinte mindenhol előveszik bizonyos elméletek értelmezésére. Két ellentétes erő harmóniában kapcsolódik össze a harmadik pontban. Az egyensúly, harmónia jelképe is ilyen értelemben, továbbá mindig 3 fontos pillért is jelöl.


Amikor a Lélek szeretne gyógyulni

Amikor engedélyt adsz arra, hogy a Lelked gyógyuljon, a viselkedési mintáid, a régi történeteid gyógyulnak - az egész életed gyógyul. Mi az, ami segít ebben a folyamatban?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x