Paris Hilton mint kutyakufár
Címlap / Showbiznisz / Paris Hilton mint kutyakufár

Paris Hilton mint kutyakufár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Ne vásárolj állatkereskedésben kutyát! Ez nem csak az USA-ban igaz, sajnos hazánkban is elkezdődött ez a szörnyű szokás, és a sztárok ahelyett, hogy példát mutatnának, idióta hóbortjaikat követik.  

Hiába kérték az állatvédők a fiatalok millióinak példaképéül szolgáló sztárokat: ne vásároljanak kutyát kisállat kereskedésből, alig egy héttel azután, hogy Britney Spears egy kirakat láttán betért egy boltba és vett egy yorkshire terriert, most Paris Hilton vásárolt ugyanabban a boltban egy új csivavát magának.

Sőt, Fred Durst, az egykori Limp Bizkit énekese is betért nemrég a Beverly Hills-i boltba egy körre és ő is hazavitt egy csivavát. Az állatvédő szervezetek elítélően nyilatkoztak a sztárok kutyaválasztási hóbortjáról és továbbra is úgy vélik: részben ők is felelősek lehetnek sokmillió kutya szenvedéséért.

Miért ne?
Az állatkereskedésekben árult kutyákat "nagyüzemben termelik", sokszor ellenőrizetlen körülmények között szaporítva a fajtatisztaságukat tekintve is kétséges ebeket, akiket a "kutyagyárban" teljesen lezsarolnak, majd amikor már nem veszik hasznukat, mivel nem tudnak szülni vagy fedezni, egyszerűen kivégzik, utcára dobják vagy leadják az állatmenhelyeken őket, ahol legtöbbjükre altatás vár, hiszen az USA-ban a menhelyekre kerülő állatok átlagosan felét megölik. Paris Hilton újabb kutyavásárlását több szervezet is elítélte, mivel szerintük rossz példát mutat ezzel rajongóinak, akiket közel sem a felelős állatválasztásra, állattartásra ösztönöz.

Hazánkban a Campona áruházban található kisállat kereskedés az amit első körben támadnak az állatvédők, hiszen egész nap fedezék nélkül, erős fényben, ingerszegény környezetben szocializáció nélkül túl fiatal kölyökkutyákat tesznek ki mint árucikket. Az áruház boldog családok fényképeit kirakva próbálja javítani az állatvédők által folyamatosan rombolt imidzsét, reméljük, kevés sikerrel. Mindenkinek azt javasoljuk, hogy ilyen helyen ne vegyen kutyát, még sajnálatból sem, hiszen ezzel csak az üzletmenetet javítja. Keressünk tenyésztőt, vagy fogadjunk örökbe kiskutyát!

Ha kutyát szeretnél örökbe fogadni inkább itt nézz körül >>>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1012 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x