Karsai Zita kelendő, de főztje a kutyának se kell!
Címlap / Showbiznisz / Karsai Zita kelendő, de főztje a kutyának se kell!

Karsai Zita kelendő, de főztje a kutyának se kell!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

Zita a harcos lelkű, egyébként gyakran magának való kisasszony úgy tűnik megtalálta szerelmét. Ki a nagy Ő?  

Michael Jacksont, Madonnát, és Soltész Rezsőt Diana Ross látja vendégül a szerdai Hal a tortánban. Na, nem a világsztárok jöttek Magyarországra, Karsai Zita vacsorájára érkeztek jelmezben a vendégek. Zizi szakácsként amatőr, de táncosként profi, ezért kecses mozdulatokkal szolgálta fel a vacsorát – ez azonban rossz hatással volt Tóth Szabi nadrágjára...

Karsai Zita vacsorája maga volt a megelevenedett nyolcvanas évek. A táncosnőhöz senki nem érkezhetett hétköznapi ruhában, egy-egy retrosztár bőrébe bújtak. Kiszel Tünde Madonnaként, Szebeni István Soltész Rezsőként, Tóth Szabi Michael Jacksonként, míg a vendéglátó Diana Rossként tündökölt.
 

„Minden viccben szívesen benne vagyok, ezért bólintottam rá erre az ötletre is. Élveztük, hogy más bőrébe bújtunk, és fantasztikusan néztek ki a többiek is! Az egyetlen baleset a felszolgálásnál esett meg, táncos mozdulatokkal szervíroztam a vacsorát, ám egy kis meleg olaj Tóth Szabi ölébe borult... Nem örült, persze, de hamar túltette magát ezen a kis szerencsétlenségen!"

Zita nem egyedül készítette a vacsorát, kiskutyája volt a segítségére. Az eb azonban hálátlannak bizonyult, egy falatot sem volt hajlandó megkóstolni gazdija főztjéből. Az étel szerencsére csak a kutyának nem kellett,  a vendégeknek ízlett a táncoslány avokádókrémje és rozmaringos csirkéje, talán csak Tóth Szabi hagyta volna ki, hogy Zizi az ölébe öntsön egy kis meleg olajat...
Tünde Zita vacsoráján vallomást tett, elárulta nőtársának, hogy tetszik neki Szebeni. Persze, ez szerdán már senki előtt nem volt titok, az érintett is sejtette, hogy a naptárdíva nem közömbös irányában.
„Tünde elmondta nekem, hogy István nagyon szimpatikus neki, mint férfi. Abszolút lelkesen mesélt róla..."

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2101 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x