Világszenzáció! Phelps csődöt mondott!
Címlap / Showbiznisz / Világszenzáció! Phelps csődöt mondott!

Világszenzáció! Phelps csődöt mondott!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Csak a kilencedik. Michael Phelps, az amerikaiak úszófenoménja, Mark Spitz utódja világraszóló teljesítmények és világrekordok sorának gazdája a pekingi olimpián is sikert sikerre halmoz! Legfrissebb hírünk azonban megdöbbenti a világot! Phelpsnek nem sikerült bejutnia a legjobb nyolcba, csak a kilencedik helyen áll, és már nincs is lehetősége a javításra. 

Hogyan is történhetett ez meg? - kérdezi az ember. Nyolc aranyérem, nyolc világcsúccsal, utána pedig még a legjobb nyolcba sem fér be minden idők legeredményesebb olimpikonja? Nem úszhat döntőt Michael Phelps? Az odáig rendben van, hogy az amerikai rövidtávfutókat rendre alázzák a jamaikaiak, de hát ők biztos doppingolnak. Doppingol azonban a jó öreg Phelps is – genetikailag ráadásul, ahogy egyesek állítják – és mégse… nem sikerül… hogy lehet ez? Egyszerűen hihetetlen… Kilencedik, és még az sem biztos, hogy nem lépnek el mellette még páran. Jó néhány futam hátra van még, de ő már nem úszhat többet, hogy javítson eredményén. A félisteneket is el lehet kapni?


Olyanok végeztek már biztosan előtte, mint a nyolcadik Japán, a hetedik Dél-Korea és a hatodik Oroszország.  Azonban még az olaszoknak és az ukránoknak is van némi remény, hogy megelőzzék a végjátékban. Hogy értem ezt? Michael Phelps az összesített éremtáblázat kilencedik helyén áll egymaga. Olyan országokat utasít maga mögé, mint a már említett Olaszország (6 arany), Franciaország (4 arany) vagy éppen Kanada (2 aranyérem). Így már azért nem annyira szörnyű az a kilencedik helyezés, bár tény, hogy nem lesz könnyű megtartani. Phelps az USA eddigi 43 aranyérmének 18,6 %-át szállította egymaga, minden számot megnyert, amiben indult, ráadásul 8 világcsúcs is fűződik a nevéhez. Ezt csinálja utána valaki.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1889 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x