Kiszel Tündit felültették: Ibiza helyett a hátsó kertben...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kiszel Tündit felültették: Ibiza helyett a hátsó kertben bulizott a társaság (Képekkel!)

Kiszel Tündit felültették: Ibiza helyett a hátsó kertben bulizott a társaság (Képekkel!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-25

Cooky alaposan megtréfálta a többieket! A rádiós mindenkit azzal "etetett" - majdnem szó szerint, hogy Ibizára viszi őket vacsorája végén! Mivel Cookynak van pilótaengedélye, azt mondta, egy magángéppel a spanyol szigetre repíti a többieket. Végül medenceparty lett at est vége, Kiszel Tündének azonban nem árulták el, hogy elmarad a repülés… 

Cooky estéje a repülés jegyében telt. A francia rádiós szenvedélyesen szeret repülni, és pilótaengedélye is van. A többieknek éppen ezért azt állította, elrepülnek – méghozzá a napfényes Ibizára, hogy ott folytassák a megkezdett bulit! (We going to Ibiza! ... ha valaki emlékszik még a popslágerre)

„A csapat szuper volt, vevők voltak minden viccre. Remekül éreztük magunkat! Kiszel Tünde tösször is hozott nekem meglepetést, akkor is kaptam tőle „ajándékot”, amikor nála voltunk vendégségben, és akkor is, amikor Majkánál, és persze hozzám sem érkezett üres kézzel. Amikor bejelentettem, hogy Ibizára megyünk, mindenki nagyon izgatott és boldog lett, Majka kivételével, ő ugyanis aggódni kezdett…”

Miért aggódott Majoros Péter? Csak azért, mert nem voltak nála papírok, így a reptértől tovább egészen biztosan nem jutott volna. A többiek, akik személyi igazolvánnyal felszerelkezve érkeztek, várták az utazást, amíg Cooky el nem árulta nekik, csupán a hátsó kertig mennek, ahol remek ibizai zenékre bulizhatnak egy hatalmasat. Egyvalakinek azonban nem mondták el az igazságot: Kiszel Tündének… Őt még hajnalban is azzal hívta fel Cooky telefonon: készüljön, mert hamarosan utaznak.

„Csak hajnalban árultam el a többieknek, hogy mégsem utazunk, Tündének azonban akkor sem. Egy biztos: nagyon jó kis buli volt így is, hogy a medencénél tartottuk… Igazi Ibiza-party kerekedett a végére!” – tette hozzá a rádiós.

Hogy Tündi mennyire volt ettől csalódott, az persze nem derül ki. Ám így is úgy is elpirulunk, ha arra godolunk, milyen könnyű egy ekkora töltetű repcsiúttal felültetni.
 
 
 
[ 3184 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x