Dr. Torgyán József főzni sajnos nem tud! (Fotókkal!)
Címlap / Showbiznisz / Dr. Torgyán József főzni sajnos nem tud! (Fotókkal!)

Dr. Torgyán József főzni sajnos nem tud! (Fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Dr. Torgyán József számára igazi bohém kirándulás volt a Hal a tortán című műsorban való szereplés. A politikus nem is mondhatott volna nemet a műsor készítőinek, hiszen az unokája, Alexandra kifejezett kérése volt, hogy "Jóska" papa részt vegyen a sztárfőzőcskében. 

Dr. Torgyán József kis unokája, Alexandra kifejezett kérése volt, hogy részt vegyen a sztárfőzőcskében, de csak bizonyos feltételekkel engedte szerepelni a politikus papát. „Alexandra azt mondta nekem, hogy Jóska papa, csak akkor vehetsz részt a műsorban, ha végre megtanulsz veszíteni. Többet nem árulhatok el, de szerencsére nem az utolsó helyen végeztem, így ezzel nem volt gond.”

Dr. Torgyán József az utóbbi évtizedekben politikusként komoly társaságban forgott, mégis jól érezte magát a Hal a tortán bohém közösségében. „Fiatalon hegedűművésznek tanultam, és művészek közt nőttem fel, így ebben a társaságban egy kicsit újraélhettem a diákéveimet”.

A politikus számára különös kihívás volt a szereplés, hiszen nem tud és nem is szokott főzni, mégis bátran vállalta a feladatot, hiszen ő volt szerdán a vendéglátó. „A feleségem szerint merészség volt részemről, hogy elfogadtam a felkérést, szerintem ez nem részemről volt merészség, hanem azok részéről, akik megkóstolják a főztömet”-, nevetett Dr. Torgyán József, aki helyett végül a felesége főzött, míg a politikus a saját konyhakertjéből hordta be a vacsorához a hozzávalókat.


„A feleségemet neveztem ki kuktának, én pedig a vendégek fogadásáról, szórakoztatásáról gondoskodtam.”
Legalább megpróbálta!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3778 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x