HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Showbiznisz / Demi Moore is öregszik - elhízott és slampos. Vagy csak stílust vált?

Demi Moore is öregszik - elhízott és slampos. Vagy csak stílust vált?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

Amit sosem hittünk volna: az isteni Demi Mooreon is fog az idő! Hiába a sok plasztikai műtét - pedig az ő esetében még jól is sikerültek - 40 fölött már több kell a szépség megőrzéséhez, mint néhány vágás a szikével. 

 

Rendezvénynaptár
A tökéletes Demi, aki akár pozitív reklám is lehetne a plasztikai sebészetnek, világ életében adott arra, hogy megjelenése minden esetben kifogástalan legyen. Frizura, smink, öltözködés – Demi pofi mindenben, és fiatal férje, aki igen rövid pórázon tartja a szép színésznőt, el is várja, hogy párja mindenben megfeleljen a kívánalmaknak. Ennek ellenére most soha nem látott módon slamposodott el Demi Moore, és nem csak ruházatára nem ad, még alaposan meg is hízott. Izmos, csábítóan szexi alakja már a múlté, szinte rá sem lehet ismerni a Sztriptíz egykori sztárjára. 

Demi legalább 10 kilót magára szedett, és melegítőben sétált ki házuk ajtaján. Látta már valaha valaki melegítőben Demit?! Vajon mi történt a színésznővel? Lázad férje terrorja ellen, vagy belefáradt az örökös megfelelési kényszerbe? Esetleg öregszik? Hiszen még csak 45! Egyik ismerőse szerint Demit aggasztotta, hogy lányai egyfolytában koplalnak, hogy anyjukra hasonlítsanak, ezért inkább meghízott. Hogy ne erősítse gyerekeiben a megfelelési kényszert, inkább ő is lazábbra vette a stílust. Hát, lehet bár ez elég gyenge kifogásnak hangzik…

Egy viszont bizonyos. Ha Demi öregszik, akkor mi is.

HarmoNet tipp:
Slampos, nyúzott, igénytelen - Madonna, ha kilazít >>


 
 
[2583]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x