Megdöbbentő rátermettség: Minnie Driver bemutatott Hollywoodnak!...
Címlap / Showbiznisz / Megdöbbentő rátermettség: Minnie Driver bemutatott Hollywoodnak!

Megdöbbentő rátermettség: Minnie Driver bemutatott Hollywoodnak!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

A 38 éves Driver korábban már nyilvánosságra hozta, hogy nem érdekli, hogy lesz-e férje, vagy sem, ő ha kell egyedül is szívesen vállal gyermeket. Elhatározása annyira erős volt, hogy szeptember 5-én meg is látta a napvilágot kisfia Henry Story Driver, akinek apukájáról azóta sem értesültünk, mivel állítása szerint még töprengenie kell a folytatásról, kapcsolatukról. 

Minnie kijelentései alapján egy igazi sztármamaságra számíthattunk volna, a színésznő azonban igazán hétköznapi módon viselkedett és ezzel frankón bemutatott az összes többi sztárpárocskának Hollywoodban. A gyermeke fotóit sem jó ügyre hivatkozva sem semmilyen okból nem adta el, az első fotót ugyanis ő maga tette közzé - ahogy egy hagyományos, normális édesanya - gyermekéről saját blog oldalán, elsősorban családja és barátai számára.

A blog a MySpace oldalán található és igazán izgalmas olvasnivaló. A kisbaba képén először is jól látszik egy kedves étkező, ahol Henry és a mama fotózkodtak, teljesen átlagos, mindenki szívéhez közelálló lehet ez a színésznő. Másrészről Minnie ide videókat és dalokat is feltett magáról. Saját bevallása szerint kiskora óta énekel és mindig is zenélni akart. A Good Will Huntingból is ismert színésznő igen tehetséges, azonban meg kell említeni ez eltörpül mesés hangja melett.

A kellemes alt nem bravúrozik, hanem egy befogadható és szép énekhangot ad nekünk. Szinte érthetetlen Driver kisasszony miért nem inkább hangjáról, mint filmjeiről ismert. Felvállalja a megélhetés mellett azt, amit igazán csinálni szeretne. Reméljük a jövőben inkább ennek ad teret karrierjében. Egy bizonyos, megmutatta Hollywoodnak, hogy mamának és több hivatást űzőnek lenni így is lehet!

Minnie személyes oldala  és Henry baba >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1838 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x