Borzalmas tragédia: Jennifer Hudson 100.000 dollárt ajánlott...
Címlap / Showbiznisz / Borzalmas tragédia: Jennifer Hudson 100.000 dollárt ajánlott fel unokaöccséért!

Borzalmas tragédia: Jennifer Hudson 100.000 dollárt ajánlott fel unokaöccséért!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A pénteken meggyilkolt család eltűnt tagját, a 7 éves kisfiút még mindig nem találták meg a rendőrök. Jennifer Hudson csinos összeget ajánlott fel annak a személynek, aki épségben előkeríti eltűnt unokaöccsét. 

Testvérét és édesanyját gyászolja az Oscar-díjas színésznő. Pénteken, chicagoi otthonában lőtték agyon Jennifer Hudson édesanyját és bátyját, 7 éves unokaöccsének pedig nyoma veszett. A halottakat Julia, Jennifer nővére találta meg, ő értesítette a rendőrséget is. A kisfiú, Jason King Julia fia, aki nagymamájánál tartózkodott, amikor brutálisan meggyilkolták a nagymamát és nagybátyját. Julia fia eltűnésével férjét vádolja, akivel kapcsolatuk régen megromlott.

A férfi nemrég szabadult a börtönből, ahol 7 évet ült gyilkossági kísérletért. William Balfourt a rendőrség őrizetbe vette, ám a férfi tagadja, hogy bármi köze lenne a gyilkossághoz, és fia eltűnéséhez. A rendőrség és Julia szerint azonban biztos, hogy William Balfour vitte el a gyereket, és a két családtaggal is ő végzett. Erre utal, hogy a lakásban sehol nincs nyoma erőszakos behatolásnak, az áldozatok ismerték a tettest.


A rendőrök körözést adtak ki egy 1994-es Chevrolet Suburban típusú gépjárműre is, ami az énekesnő meggyilkolt öccsének a tulajdonában állt, és elképzelhető, hogy azzal vihette el Balfour a gyermeket. A családi tragédia mélyen megrázta a színésznőt, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy segítsen nővére kisfiának a nyomára akadni. 100.000 dollárt ajánlott fel annak, aki épségben visszajuttatja hozzájuk Jasont. A színésznő szóvivője arra kérte a sajtót és a rajongókat, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét ezekben a kritikus napokban.

HarmoNet tipp: Elbűvölők, tehetségesek, sikeresek... és kövérek! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1444 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x