Meglepetés: Puskás Peti új kollégája saját édesapja -...
Címlap / Showbiznisz / Meglepetés: Puskás Peti új kollégája saját édesapja - viták és családi összhang a színfalak mögött!

Meglepetés: Puskás Peti új kollégája saját édesapja - viták és családi összhang a színfalak mögött!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-22

Puskás Peti és édesapja kollégák lettek! A Jóban Rosszban-ban szerepel ugyanis a fiatal színész apja, Tivadar is, sőt: apa és fia még egy közös jelenetet is kapott. Az ifjabbik Puskásnak ezzel nagy álma valósult meg, az idősebbik pedig elárulta, nagyon büszke a fiára, és egyáltalán nem zavarja, ha Peti apukájaként emlegetik. 

A Jóban Rosszban Svédjének bizony fel kellett kötnie azt a bizonyos nadrágot, hiszen példaképével, édesapjával szerepelt a Jóban Rosszban egyik jelenetében. A két színész szerepelt már együtt korábban, például egy gálaműsorban, de filmben még soha. Puskásék közös jelenetébe a sorozat írói ráadásul külön pikantériaként egy mókás mondatot is csempésztek.


„Azt kellett mondanom az apámnak a forgatás alatt, hogy Maga nem is az apám! Ez nehezen ment – nevetett Peti. – Egyébként végig nagyon jól éreztük magunkat, bár én azt hiszem, jobban izgultam, mint ő. A jelenetünket nagyon sokszor elpróbáltuk, és végül jól sikerült.” – árulta el a színész.


Puskás Tivadar is hasonlóan élte meg a helyzetet, ráadásul élvezte is a forgatást a sorozatban. Szerepe szerint egy gengsztert alakít, aki a Kék Macsekben fut össze a Svédet alakító Péterrel.


„Korábban voltak olyan próbáink, amikor sokat vitáztunk, most azonban tökéletes összhang volt köztünk!” – árulta el Puskás Tivadar, akiről egyelőre nem tudni, mennyi ideig marad a Jóban Rosszban stábjában, annyi azonban biztos: az sem zavarja, ha Puskás Peti édesapjaként emlegetik, hiszen nagyon büszke a fiára.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2955 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x