Lola klippremier ma! (Exkluzív fotókkal!)
Címlap / Showbiznisz / Lola klippremier ma! (Exkluzív fotókkal!)

Lola klippremier ma! (Exkluzív fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Látványos klip készült Lola Ne szólj! című dalából, melyet a VIVA november 6-ától kezd sugározni, a klip premierjére pedig november 6-án délután kerül sor az Interaktív adásában. A kisfilmben az örök tini énekesnő megmutatja, hogy igazából már egy érett húsz éves nő: négyféle sminkben és ruhában mutatkozik a felvételeken, köztük igazán nőies és dögös szerelésekben is. Az Interaktív nézőinek érdemes lesz játszani is, ugyanis az énekesnő videoklipben viselt karkötőjét, és számtalan más ajándékot is nyerhetnek a VIVA-n! 

Elkészült Lola legújabb klipje a Ne szólj! című dalhoz.  Az énekesnő a felvételeken négy különböző sminkben, ruhában mutatja meg szépségét és énektudását, és feltűnik mellette négy táncos fiú is a kisfilmben. A látottakból kiderült, hogy bár Lola az örök tizenhat évesnek tartott, még mindig tinédzseres külsejű énekesnő, mégis időközben észrevétlenül felnőtt, hiszen már a huszadik életévét is betöltötte. A klipben viselt ruhái között ennek megfelelően már nem csak kamaszos, farmer – pólós viseletek találhatóak meg, hanem igazán nőcis darabok is, sőt a klip végén Lola hosszú póthajjal, igazán extrém öltözékben is látható.


„Imádtam az összes ruhát, amit a klipben viseltem, olyannyira, hogy meg is vettem mindegyiket – mesélte mosolyogva Lola.  – Nem véletlen, hiszen a stylistok már ismerik az ízlésemet, és engedik is érvényesülni. Így például az egyik ruhát a négy közül már eleve én vittem.”


Az énekesnő a klipjében viselt karkötőjét felajánlotta a VIVA Interaktív nézőinek, nyereményül. Akik játszanak, más Lola-nyereményekkel is gazdagodhatnak, nyerhetnek például maxilemezt, csuklópántot, tollat, Lolás pólót is. A karkötőt egyébként Lola élő adásban dedikálja majd a győztesnek.


Lola azt is elárulta, még soha nem volt ennyire feldobva egyetlen klipforgatás után sem. „Reggel héttől este hétig forgattunk, mégsem voltam fáradt. Sőt, este még elmentem bulizni és hajnalig mulattam!”


A különleges színvilágú klip rendezője Herz Péter, a dal zenéjét Szabó Zé, szövegét pedig az Anti Fitness Club-os Molnár Tamás írta. Lola egyedi sminkjei pedig Horacsek Ági keze munkájának köszönhetőek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6192 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x