Miss Earth: A Fülöp-szigeteki lány a legszebb! (Szexi fotókkal!)...
Címlap / Showbiznisz / Miss Earth: A Fülöp-szigeteki lány a legszebb! (Szexi fotókkal!)

Miss Earth: A Fülöp-szigeteki lány a legszebb! (Szexi fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Megvan az idei Miss Earth győztese. A vasárnap megrendezett versenyen helyi lány lett a győztes, aki a tanzániai, a mexikói és a brazil szépséget előzte meg. Paula Henry nem csak a legszebb, számos különdíjat is kapott. A magyar versenyző nem volt ennyire sikeres. 

Magyarország 2003 óta először képviseltette magát a nyolc éve megrendezésre kerülő Miss Earth szépségversenyen. A hagyományosan a Fülöp-szigeteken tartott szépségkirálynő választáson a hazánkat képviselő Polgár Krisztina nem jutott a legszebb 16 közé. Mint általában, idén is az egzotikus lányok tartoltak, a negyedik helyen a brazil Tatiane Alves végzett, aki így a Miss Earth Fire cím büszke tulajdonosa, a harmadik helyezett Miss Earth Water a mexikói Abigail Elizalde lett, második pedig, vagyis Miss Earth Air a tanzániai Miriam Obama (hiba, ez a név szerencsét hoz mostanában). Az első helyen a 22 éves Paula Henry végzett, aki helyi lakos, így a Fülöp-szigetekiek duplán örülhettek. A tavalyi győztes, a kanadai Jessica Trisko adta át koronáját az idei legszebbnek, aki nem csak az első helyet, hanem a designerek különdíját is megkapta, valamint a legfotogénebb lánynak járó díjat is.


HarmoNet tipp: Egzotikus királynők Magyarországon >>

A versenyt minden évben a környezetvédelem szellemében és népszerűsítése érdekében rendezik meg, ezt tükrözik a helyezettek elnevezései is: tűz, víz, föld, levegő. Ebben a szellemben nyilatkozott Paula Henry, miután a fejére került a korona. „A környezetvédelmi ismereteket meg kell osztanunk egymással, de a legfontosabb, hogy megtanítsuk a fiataloknak, hogy tudják, a közeljövőben ők lesznek azok, akik gondját viselik a Földnek.”- mondta Paula. A négy gyönyörű hölgy egy éven át a környezetvédelem fontosságának hirdetésében fog szerepet vállalni, felhívva az emberek figyelmét arra, hogy csodálatos bolygónk mindannyiunké, és közös felelősséggel tartozunk érte.


HarmoNet tipp: Női testek, akikből a háború kiharapott egy darabot - Egy elhibázott lépés, és az életed a tét! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x