Czanik Balázs megizzasztotta Kisót
Címlap / Showbiznisz / Czanik Balázs megizzasztotta Kisót

Czanik Balázs megizzasztotta Kisót

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

Kisó úgy döntött, megmozgatja izmait. A VIVA műsorvezetője aerobikedző, és egyébként rendszeresen tornázik, ám most mindezt kamerák előtt tette, méghozzá Czanik Balázs oldalán. Kisó az Interaktív életmód rovatában minden héten újabb dolgokat próbál ki, ezúttal a Testnevelési Egyetemi ingyentornán volt a sor. 

Czanik Balázs ingyen aerobik órákat tart a Testnevelési Egyetemen. Célja, hogy minél több mozgásformát megismertessen a nagyérdeművel. A VIVA műsorvezetője, Kisó szívesen csatlakozott Balázshoz az egyik óráján, méghozzá a VIVA kamerái előtt.


"Tetszik Balázs kezdeményezése, hiszen egykori műkorcsolyázóként és aerobik edzőként, nagyon fontosnak tartom a mozgást. Bár kevés szabadidőm van, hetente háromszor igyekszem eljutni egy edzőterembe. Ennek ellenére Balázs óráján alaposan elfáradtam." – mesélte Kisó, akit alaposan megizzasztott a tréner.


Hogy hogyan alakult Kisó és Czanik Balázs rögtönzött közös aerobikórája, kiderül csütörtökön a VIVA Interaktív Vigyázz, kész, rajt című rovatából. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4838 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x