Hízókúrán a nimfomániás énekesnő - Fergie testhezálló...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hízókúrán a nimfomániás énekesnő - Fergie testhezálló szerepre készül

Hízókúrán a nimfomániás énekesnő - Fergie testhezálló szerepre készül

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-30

Egy filmszerep kedvéért hízókúrázik Fergie, aki igen testhezálló szerepet kapott egy készülő produkcióban. A házasodni készülő bővérű hölgy sikeresen felszedett pár kilót, ám most aggódik az esküvői ruha miatt. 

A Nine című készülő produkcióban kapott szerepet a fehérmájú énekesnő, akinek a filmbeli szerepe miatt fel kellett szednie néhány kilót. Fergie, aki nem veti meg az élet örömeit annak ellenére, hogy éppen házasodni készül, most az evés gyönyörűségeibe is belekóstolt. A zenés filmben szereplő énekesnő egy prostituáltat fog alakítani, és a karakter egy kissé erőteljesebb alkatot kívánt meg, mint a karcsú lány. Fergie ezért alapos hízókúrába kezdett, a süteményeken és chipseken keresztül a mindenféle sültekig és pizzákig jól tele torkoskodta magát, és sikerült vagy 10 kilót felszednie. 

HarmoNet tipp: Duci, dagi, csontsovány: Fluktuálás a karrierért - Kikészítik magukat a sztárok! (megdöbbentő képekkel) >>

Persze így is csinos, sőt, sokak szerint sokkal nőiesebb lett, ám a menyasszony mégis bajban van. Na nem a vőlegénye szeretett ki belől, hanem ő hízta ki az esküvői ruháját. Fergie most abban reménykedik, hogy a forgatásnak hamar vége lesz, és még marad annyi ideje, hogy esküvői lefogyjon. Különben még a végén nem fér bele a ruhába, és akkor ruha nélkül kell megtartani az esküvőt. Aminek persze a rajongók lehet, hogy nagyon örülnének, még az is elképzelhető, hogy Fergiet sem zavarná a dolog, legalább nem kéne a nászéjszakán a vetkőzéssel bajlódni. Ám a rokonságnak tuti nem tetszene a dolog, és kivételesen a Grammy-díjas ám botrányos életű énekesnő jó kislány szeretne lenni. Meg hiú is. Szóval gyors hízás után gyors fogyás jön, ahogy az már sztárkörökben lenni szokott.

HarmoNet tipp: Fergie nimfomániás! >>

HarmoNet Fórum tipp >> 
 
[ 2008 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x